Alimente care ,,au grija” de viata sexuala!

Alimente care ,,au grij?” de via?a sexual?!
Alimente care ,,au grija” de viata sexuala!
Alimente care ,,au grija” de viata sexuala!

Afrodisiacele cresc apetitul sexual. Desi o parte din alimente au doar efect placebo, unele chiar pot fi eficiente la nivel sexual-fizic. Principalele produse alimentare pe care toata lumea le asociaza cu sexul, par a fi capsunile cu frisca. Multe din alimentele noastre din viata de zi cu zi nu par a fi asociate cu sexul, insa ele pot crea adevarate transformari in ceea ce priveste erotismul si senzualitatea pe durata actului amoros.
5 alimente afrodisiace

1. Stridiile crude sunt unele dintre cele mai cunoscute si eficiente afrodisiace. Continutul bogat in zinc ajuta la cresterea productiei de testosteron si sperma. Nu ezitati sa consumati stridii inaintea actului sexual. Pe langa efectul pe care il au asupra actului amoros, acestea sunt si foarte gustoase, considerate de intreaga lume delicatese.

2. Desi este un aliment pe care nu l-ati asocia niciodata cu actul sexual, telina poate face minuni in ceea ce priveste viata amoroasa. Aceasta leguma combate starea de astenie sexuala. De asemenea, telina stimuleaza apetitul sexual, avand un rol important in combaterea dificultatilor de erectie sau a ejacularii precoce. Se poate folosi in salate sau se poate consuma sub forma de suc.

3. Ciocolata neagra este considerata un bun afrodisiac dulce. Pentru un efect mai vizibil, consumati ciocolata cu putin timp inainte de actul sexual.

4. Sparanghelul este de asemenea un aliment pe care nu l-ai asocia cu viata sexuala activa, insa acesta are un continut bogat de vitamina E, ceea ce ajuta la cresterea apetitului sexal.

5. Ginsengul este o planta care face minuni in ceea ce priveste actul sexual, mai ales in cazul persoanelor care depasesc varsta de 40 de ani. Acesta poate ajuta la combaterea impotentei si ajuta organismul femeilor care au intrat la menopauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *