Alukonigstahl ofera solutii moderne de folosire a energiei solare

Alukonigstahl ofera solutii moderne de folosire a energiei solare
Alukonigstahl ofera solutii moderne de folosire a energiei solare

Cu un potential aproape nelimitat, Soarele ne ofera solutii alternative pentru nevoile energetice crescande ale societatii actuale. Companie cu traditie in promovarea tehnologiilor inovative, Alukonigstahl ofera solutii moderne si eficiente pentru folosirea energiei solare.

Printre acestea, mentionam metode pentru prepararea apei calde menajere, incalzirea apei din piscina si sustinerea incalzirii incaperilor. Sistemele fotovoltaice pentru producerea energiei electrice, precum si solutiile combinate din sisteme fotovoltaice si de incalzire solara sunt de asemenea in portofoliul Alukonigstahl.

Din perspectiva functionala, este important sa mentionam siguranta instalatiei conferita de solutiile complete, perfect armonizate, eficienta tehnica, flexibilitatea si rapiditatea montajului. Racordurile sunt facute fara dificultati, datorita componentelor prefabricate.

Estetic, tehnologia distribuita prin Alukonigstahl beneficiaza de un design modern si o integrare armonioasa in arhitectura,.

Solutiile Alukonigstahl au o contributie valoroasa la protectia mediului inconjurator, deoarece prin folosirea energiilor regenrabile, fiecare casa poate constribui la reducerea emisiilor de CO2 .

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukönigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si http://case.alukoenigstahl.ro/ .


http://www.alukoenigstahl.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente