sâmbătă, octombrie 31, 2020

Au inceput inscrierile la Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012!

Au inceput inscrierile la Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012!

Au inceput inscrierile la Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012! Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012 va avea loc in perioada 27 – 30 septembrie 2012, la Centrul Expozitional Iasi. Organizat de ABplus Events sub patronajul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”, AGRALIM este targul de agricultura reprezentativ al Moldovei.

Cu 90 de companii expozante in editia din 2011, si 5.000 de vizitatori, dintre care 33,54% activeaza in domeniul agricol si industria alimentara, Targul AGRALIM s-a inscris pe harta evenimentelor expozitionale reprezentative pentru agricultura si industria agro-alimentara din Romania.

Pentru editia din 2012, organizatorii au in pregatire:
· O suita de 6 evenimente organizate in aceeasi locatie (AGRO FARMA – Targ pentru Agricultura,
Masini si Utilaje Agricole; AGRO ALIMENTA – Targ pentru Industria Alimentara si Ambalaje;
AGRO ZOO – Targ de Animale si Pasari de Rasa, Forumul Agricol Iasi 2012, Sarbatoarea Recoltei, Targul de Joburi din Industria Alimentara)
· Un program complex de manifestari conexe organizate pe parcursul celor 4 zile expozitionale
(demonstratii de masini si utilaje agricole, concursuri de specialitate pentru animale si pasari de rasa, seri tematice dedicate expozantilor, fermierilor si antreprenorilor din industria alimentara si ambalaje).

· Un spatiu de expunere mult mai generos, oferit de Centrul Expozitional Iasi (8.300 mp suprafata de expunere exterioara, din care 1.700 mp suprafata betonata, 3.000 mp teren arabil pentru demonstratii, 2.500 mp suprafata de expunere pentru animale si pasari de rasa, 2.400 mp suprafata de expunere interioara).

In completarea Expozitiei, AGRALIM ofera specialistilor si oamenilor de afaceri din sectorul agricol si cel alimentar posibilitatea de a afla la Forumul Agricol Iasi 2012 ultimele NOUTĂTI din domeniile lor de activitate. Forumul Agricol 2012 se desfasoara in primele 3 zile ale Targului AGRALIM, fiecare zi fiind destinata organizarii dezbaterilor in cadrul unei conferinte tematice. Vor fi abordate subiecte pe teme la zi din sectorul agricol si cel alimentar. Programul preliminar al Forumului Agricol Iasi 2012 poate fi consultat pe site-ul www.expoagralim.ro.

De asemenea, intr-una din zilele AGRALIM se va desfasura si Targul de Joburi in Industria Agro – Alimentara. Targul de joburi reprezinta o oportunitate atat pentru companii de a recruta personal cat si pentru posibilii candidati de a-si crea contacte, a primi sfaturi si a discuta in vederea unei posibile angajari.

In perioada 27 – 30 septembrie 2012, in cadrul AGRALIM, va avea loc si Sarbatoarea Recoltei, eveniment traditional al toamnei, dedicat producatorilor agricoli (cu certificat de producator) care comercializeaza produse traditionale si / sau ecologice – carne, branzeturi, dulciuri si bauturi, fructe si legume, tincturi si extrase din plante, produse apicole s.a.

Crescatorii de animale si pasari vor aduce la Targul AGRALIM cele mai frumoase exemplare, la Sectiunea AGRO ZOO, iar bovinele, taurinele si pasarile pot fi inscrise la Concursul de Zootehnie in cadrul caruia vor fi evaluati reproducatorii din principalele rase existente in regiunea Moldovei.

In 2012, expozantii AGRALIM si produsele acestora vor fi promovate prin campanii de informare realizate de ABplus Events in colaborare cu partenerii media, Directiile Agricole, Agentiile de Plati si Interventie pentru Agricultura, Camerele Agricole din judetele Moldovei, in randul a 3.760 de unitati agricole cu personalitate juridica inregistrate in zona Moldovei, care detin aproximativ 34% din totalul terenurilor agricole exploatate in regiune (675 mii ha), peste 1.200 ferme de animale din zona, peste 1.100 procesatori de carnuri, lactate, panificatie, peste, bauturi si condimente din zona, peste 940 de distribuitori si retaileri de produse alimentare din Nord- Estul tarii.

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM este realizat de compania ABplus Events, lider in organizarea de targuri si expozitii la nivel national. Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX, Seara de Excelenta, Construct Week, INGLASS, GIS, RIFF, EFIMARK, EFICALL, ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

Accesati paginile site-ului www.expoagralim.ro pentru a descoperi modalitatile de inscriere la Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012! Va asteptam in septembrie 2012, la Iasi, la Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM!

Related Articles

În Bihor s-a dat startul pentru colectarea separată pe cinci fracții, inclusiv biodeșeuri

Ca ţară membră a Uniunii Europene, România s-a angajat să colecteze separat 50% din deşeurile generate de gospodării până în 2020. Tonul...

Export de deșeuri de plastic, export de probleme de mediu

de Oriana Irimia Știați că statele UE au metodologii diferite de calcul a ratei de reciclare a plasticului...

Otrava din sufragerie

de Oriana Irimia În spatele unor nume lungi și greu de pronunțat se ascunde un pericol grav pentru...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

20,944FaniÎmi place
896CititoriConectați-vă
6,301AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

În Bihor s-a dat startul pentru colectarea separată pe cinci fracții, inclusiv biodeșeuri

Ca ţară membră a Uniunii Europene, România s-a angajat să colecteze separat 50% din deşeurile generate de gospodării până în 2020. Tonul...

Export de deșeuri de plastic, export de probleme de mediu

de Oriana Irimia Știați că statele UE au metodologii diferite de calcul a ratei de reciclare a plasticului...

Otrava din sufragerie

de Oriana Irimia În spatele unor nume lungi și greu de pronunțat se ascunde un pericol grav pentru...

Mirajul plasticului: reciclarea mai e soluția salvatoare?

de Oriana Irimia Ca să combatem cu adevărat schimbarea climei, ca să scăpăm de munții de gunoaie, economia...

Oamenii de știință evidențiază riscul pe care schimbările climatice îl au asupra sănătății animalelor de companie

42% dintre proprietarii de animale de companie chestionați nu realizează impactul pe care modificările caracteristicilor anotimpurilor îl au asupra câinilor și pisicilor...