Bio Romania Market – Daca este bun pentru natura, este bun si pentru tine!

Bio Romania Market – Daca este bun pentru natura, este bun si pentru tine!
Bio Romania Market – Daca este bun pentru natura, este bun si pentru tine!

In toate campaniile de promovare a produselor bio sunt etalate beneficiile lor pentru consumatorii finali, insa mai putin se vorbeste despre beneficiile naturii. In acest articol vom aborda ambele aspecte, tratate egal de Asociatia Bio Romania si implicit de Bio Romania Market.

Agricultura ecologica este mult mai valoroasa pentru mediu, in primul rand pentru ca este realizata cu sustinerea conceptului de dezvoltare durabila. Dezvoltarea spatiului rural romanesc este un obiectiv secundar atins prin incurajarea agriculturii ecologice, astfel ca se promoveaza o forma de exploatare a pamantului si de crestere a animalelor intr-un cadru cat mai apropiat de cel natural, practicat in zonele rurale de la inceput.

Natura are de beneficiat extrem de mult de pe urma agriculturii ecologice. Folosirea ingrasamintelor naturale pastreaza un sol echilibrat din punct de vedere chimic si al humusului, iar cantitatea mai mica de reziduuri chimice rezultante din activitatea de crestere a animalelor aduce acelasi efect. Astfel, apa freatica nu este afectata si isi pastreaza calitatile, pentru ca in ea nu mai ajung fel de fel de substante daunatoare. Intregul proces ciclic natural este ocrotit.

In agricultura biologica plantele nu sunt stropite cu pesticide si nu se folosesc fertilizatori sintetici pentru o crestere accelerata. Astfel, ele nu contin organisme modificate genetic si nu sunt expuse la radiatii ionice. Animalele din fermele ce respecta acest concept sunt crescute cu nutreturi bogate, naturale, provenite din acest tip de agricultura. Ele nu sunt crescute cu medicamente sau hormoni speciali de crestere.

Aceste realitati conduc la calitatile atat de mult vehiculate ale produselor bio: lipsa toxicitatii, numar mic de aditivi, mai multe sortimente la alimente vegetale, valori nutritive mai mari, gust mai bun, ingrediente naturale, prospetime.

Bio Romania Market este unul din cei mai mari distribuitori de alimente bio in Romania, precum mezeluri bio, produse cosmetice bio, lactate, legume, sucuri, dulciuri, etc. Bio Romania Marketsi Asociatia Bio Romania pun la dispozitia clientilor din tara mezeluri bio certificate, obtinute cu ingrediente naturale si carne provenita de la animale crescute ecologic.

Ce mezeluri bio poti cumpara?

Bio Romania Market este comerciant de carnati afumati Mangalita (obtinuti dupa o reteta de traditie), slanina afumata Mangalita (ambalata in vid la 250 sau 500 g), pui intregi bio (se transporta in lazi frigorifice), jambon afumat Mangalita (ambalat la 500 g sau 1 kg), crenvursti de porc si crenvursti de pui (ambalati in vid). Toate sunt produse romanesti si se livreaza cu preponderenta vinerea si sambata pentru a se asigura prospetimea lor (de obicei se prepara joia).

Firma a fost infiintata in anul 1994, avand in prezent o activitate intensa in comertul cu produse bio. Mezelurile bio si multe alte produse apartin producatorilor romani, iar unele alimente, cereale si produse cosmetice sunt importate din tarile europene. Reprezentata de Asociatia Bio Romania, Bio Romania Market reuseste sa ofere consumatorilor numeroase posibilitati pentru o alimentatie sanatoasa. Asociatia militeaza pentru crearea unor conditii economice propice pentru practicarea agriculturii ecologice in cele mai bune conditii.

In magazinul online bio-romania-market.ro gasesti toata gama de mezeluri bio si produse ecologice, naturale si traditionale comercializate. Dupa comanda, acestea vor fi livrate ambalate corespunzator, pentru pastrarea prospetimii si integritatii lor. Bucura-te de preparatele naturale cu Bio Romania Market!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente