Campania „Ai colectat, Ai castigat!” continua! Mai multe sanse si mai multe premii pentru cei care colecteaza selectiv!

Campania „Ai colectat, Ai castigat!” continua! Mai multe sanse si mai multe premii pentru cei care colecteaza selectiv!

Eco-Rom Ambalaje, compania detinatoare a licentei “Punctul Verde” in Romania si cea mai importanta organizatie de preluare de la agentii economici a obligatiei de reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje, prelungeste cu o luna si jumatate campania de informare, educare si responsabilizare cu privire la colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje: Ai colectat, Ai castigat!”.

 Astfel, campania demarata pe 18 iunie 2012, va continua pana la data de 9 septembrie 2012, in toate cele 23 de localitati-cheie din tara in care se desfasoara in prezent: Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacau, Brasov, Craiova, Cluj, Constanta, Deva, Focsani, Iasi, Medias, Ploiesti, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Targu Jiu, Targu Mures, Tulcea, Zalau, inclusiv Bucuresti – sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 6.

,,In doar 5 saptamani, in perioada 25 iunie-25 iulie, cetatenii celor 23 de orase in care derulam campania au primit foarte bine initiativa noastra <Ai colectat, ai castigat!> si au fost foarte receptivi fata de obiceiul de colectare selectiva. Pana acum, aproximativ 33.000 de oameni au fost premiati, pe loc, la punctele de colectare selectiva din orasul lor si au primit automat sansa de a se inscrie in tombola pentru marele premiu – o masina! Este nevoie de timp pentru ca un gest simplu, cum este colectarea selectiva, sa devina obicei. In acest sens si din dorinta de a veni in sprijinul celor care au colectat selectiv in campanie, dar si al celor care nu au reusit inca sa participe, oferindu-le mai multe sanse de a castiga, am decis sa prelungim campania cu alte 6 saptamani” a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

 

 Astfel, in perioada 30 iulie – 9 septembrie toti cetatenii sunt asteptati cu minimum 10 deseuri de ambalaje la containerele de colectare selectiva amplasate in orasul lor. Acestia pot castiga un premiu eco pe loc si primesc sansa de a intra in tombola pentru Marele Premiu, un autoturism. Mecanismul de inscriere in tombola este acelasi: participantul va primi, de la promoterii colectarii selective, pentru minimum 10 deseuri de ambalaje, un tichet razuibil pe care este inscris un cod unic. Pentru a intra in tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispozitie doua modalitati: sa inscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau sa il trimita prin sms la 1899, numar cu tarif normal, valabil in toate retelele de telefonie mobila.

Mai mult decat atat, daca participantii isi conving si prietenii sa colecteze selectiv alaturi de ei, sansele lor la marele premiu cresc proportional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colecteaza la randul sau minimum 10 deseuri de ambalaje, participantul primeste un tichet in plus, avand astfel inca o sansa de a castiga un premiu eco pe loc si o sansa in plus la tombola pentru castigarea Marelui Premiu.

Totodata, orasul care va strange cele mai multe cantitati de deseuri de ambalaje are sansa de a primi din partea Eco-Rom Ambalaje o zona de picnic complet amenajata.

Promoterii colectarii selective vor surprinde participantii in fiecare zi de sambata si duminica, intre orele 10:00-13:00, la punctele de colectare anuntate pe site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

 „Ii asteptam pe toti cetatenii la punctele de colectare selectiva din orasul lor! Vor fi oferite nu doar zeci de premii eco si un autoturism, ci cu fiecare deseu de ambalaj colectat selectiv castigam mai multe sanse de a avea un mediu curat si sanatos! Am pregatit numeroase surprize pentru cei care colecteaza selectiv, atat la puncte cat si in mediul online. Promoterii colectarii selective vor fi prezenti si in principalele zone de distractie ale cetatenilor – zonele de picnic, stranduri, parcuri – si la cele mai importante evenimente din cele 23 de orase – festivaluri, concerte, Zile ale Orasului. In plus, persoanele care vor posta pe pagina de Facebook Eco-Rom Ambalaje poze de la punctele de colectare – unde ei, impreuna cu prietenii, colecteaza selectiv – au sansa de a castiga premii pentru intreg grupul!” a mai declarat Sorin Cristian Popescu.

 

Prin campania „Ai colectat? Ai castigat!”, Eco-Rom Ambalaje urmareste cresterea interesului populatiei pentru colectarea selectiva, astfel incat cantitati importante de deseuri de ambalaje sa  fie valorificate si reciclate.

Mai multe detalii despre campanie si prelungirea acesteia, precum si informatii despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje pot fi aflate accesand site-ul  www.ColecteazaSelectiv.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *