Campanie: In miezul verii Gremlin te „racoreste” de deseuri

0
404
Consultare publică privind obiectivele de reciclare din legislaţia europeană
Campanie: In miezul verii Gremlin te "racoreste" de deseuri

Peste 11 tone de deseuri provenind din echipamente electrice si electronice au fost colectate in cadrul campaniei „In miezul verii Gremlin te „racoreste” de deseuri” 

Gremlin, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Primaria Municipiului Braila si Primaria Sectorului 4 Bucuresti, a organizat sambata si duminica (7-8 iulie) o campanie de colectare a deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice, inclusiv surse de iluminat uzate. Actiunea s-a desfasurat sub sloganul „In miezul verii Gremlin te „racoreste” de deseuri” si a beneficiat de sprijinul Recolamp, al Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Bucuresti si al Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu.

Campania „In miezul verii Gremlin te „racoreste” de deseuri” a avut loc simultan in Municipiul Braila, Municipiul Constanta si Sectorul 4 Bucuresti si in cadrul acesteia 11.223 kilograme de deseuri provenind din echipamente electrice si electronice, inclusiv surse de iluminat uzate au fost colectate de la populatie.

Pe parcursul celor doua zile ale campaniei, Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 Bucuresti, platoul din fata City Park Mall Constanta, sau platoul din fata Casei Tineretului Braila au reprezentat locatile unde populatia s-a putut debarasa in mod responsabil de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte precum si de sursele de iluminat uzate. In schimbul deseurilor aduse, fiecare deponent a primit drept premiu instant cate o inghetata si un bilet la tombola. In plus, in cazul aparaturii grele sau voluminoase, populatia din cele 3 orase a putut solicita in mod gratuit preluarea deseurilor de la domiciliu de catre o echipa Gremlin.

Succesul campaniei „In miezul verii Gremlin te „racoreste” de deseuri” s-a datorat in mare masura implicarii active a primariilor si agentiilor locale pentru protectia mediului. „Le multumim autoritatilor locale pentru suportul acordat pe parcursul actiunii noastre si impreuna cu acestea le promitem locuitorilor oraselor Braila, Constanta si sectorului 4 Bucuresti ca nu ne vom opri aici si ca le pregatim si alte surprize, a declarat Aurora Olescu, administratorul companiei Gremlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.