Cereale ecologice de calitate prin Agro Biograins

0
687
Raport 1996-2012: Biotehnologia continua sa ofere fermierilor beneficii economice majore
Cereale ecologice de calitate prin Agro Biograins

Agro Biograins SRL Pecica, judetul Arad, este o companie care activeaza in campul ecologic al agriculturii romanesti, comercializand cereale ecologice de calitate superioara.

Ca si companie, Agro Biograins are o colaborare foarte deschisa cu ferme si asociatii agricole ecologice din Romania. Activitatile de comert ale Agro Biograins au loc in domeniul cerealelor ecologice si
oleaginoaselor ecologice. In domeniul logistic, colaboreaza cu firme de transport certificate GMP.

Firma comercializeaza cereale ecologice de calitate superioara, la un pret corect, prin acest lucru fiind aproape de multe companii procesatoare, care pun accent pe calitate si profitabilitate.

Agro Biograins vinde o varietate de cereale ecologice si seminte oleaginoase, cum ar fi: grau, grau durum, porumb, floarea soarelui, soia, rapita, orz, orzoaica. Mai comercializa faina din grau durum pentru paine si paste si alte produse agricole organice pentru companiile procesatoare. Clientii firmei sunt companii din Uniunea Europeana, Turcia si chiar Orientul Mijlociu.

Agro Biograins SRL are sediul in judetul Arad, localitatea Pecica, aproape de granita cu Ungaria, la distanta de aprox. 15 km de vama Turnu si 30 km de vama Nadlac.

Contact: Agro Biograins SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.