Chinezii cultiva mancarea pentru Olimpiada in ferme speciale

Nici un amanunt nu le scapa organizatorilor Jocurilor Olimpice de anul acesta. Pana si mancarea este produsa in ferme speciale, la standardele occidentalilor pe care autoritatile chineze doresc sa-i impresioneze.

mancare organica pentru jocurile olimpice
La poalele Marelui zid chinezesc, la doua ore distanta de Beijing se gasesc aceste ferme care au fost recent aratate jurnalistilor intr-un spectacol atent coregrafiat de autoritati. Fermele, in totalitate organice sunt suficient de departe de poluarea orasului si sunt udate cu apa de la mare adancime din dorinta de a elimina orice forma de poluare. Ierburile aromatice care nu sunt folosite in bucataria tradtionala chineza impreuna cu legumele crescute in conditii de maxima siguranta sunt destinate exclusiv consumului de catre atletii prezenti la Beijing.

Autoritatile chineze fac efortul de a prezenta detalii despre productia de legume pentru Olimpiada in urma diverselor controverse privind calitatea carnii destinate sportivilor. Vesticii au acuzat folosirea de antibiotice si stimulente in cresterea animalelor ceea ce a determinat China sa impuna restrictii in cresterea “porcului olimpic” un porc crescut fara antibiotice si chimicale.

Sursa: TVR

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente