Comuna Floresti va avea doua parcuri fotovoltaice in Luna de Sus

Comuna Floresti va avea doua parcuri fotovoltaice in Luna de Sus
Comuna Floresti va avea doua parcuri fotovoltaice in Luna de Sus

Autoritatile locale din comuna clujeana Floresti au aprobat construirea a doua parcuri fotovoltaice in Luna de Sus. In acest fel, Primaria se asteapta sa faca economii de 1 milion de lei in ceea ce priveste bugetul local.

“Avem doua terenuri in Luna de Sus, apartinand Primariei Floresti, cu o suprafata de 22 hectare, respectiv 17,5 hectare. Vom organiza in curand o licitatie pentru concesionarea lor. Conditia noastra va fi ca acolo sa se construiasca doua parcuri cu panouri solare care vor deservi institutiile publice si spatiul public din comuna Floresti. Nu stiu cum ne vom misca, dar eu sper ca pana la finalul anului sa realizam aceste proiecte”, a declarat pentru Citynews.ro primarul Horea Sulea.

Acesta a precizat ca cele doua terenuri din Luna de Sus au o expunere sudica, astfel ca sunt potrivite pentru producerea de energie solara.

Autoritatile din Floresti spera ca prin construirea celor doua parcuri fotovoltaice sa faca economii de aproximativ 1 milion de lei din bugetul local la plata facturilor de energie electrica.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,549FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente