Concursul de reciclare ”Laptele scolar in viata mea” a premiat cele mai creative lucrari trimise de elevii din toata tara

0
534
Concursul de reciclare ''Laptele scolar in viata mea'' a premiat cele mai creative lucrari trimise de elevii din toata tara
Concursul de reciclare ''Laptele scolar in viata mea'' a premiat cele mai creative lucrari trimise de elevii din toata tara

Concursul national pentru elevi „Laptele scolar in viata mea” care s-a desfasurat in perioada 21 Noiembrie – 12 Decembrie la initiativa Tetra Pak si cu participarea Ministerului Educatiei si FAO (Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura) si-a desemnat castigatorii, pe site-ul concursului, www.laptescolar.ro.

In perioada concursului, 605 de utilizatori si 1500 de poze au fost inregistrate pe site, iar 702 dintre cele mai creative poze au fost validate spre votare si jurizare. Premiile concursului au fost gndite asa incat sa recompenseze atat creativitatea lucrarilor, cat si sa reprezinte un real si modern ajutor pentru activitatile educationale ale elevilor. Astfel, in cadrul acestui concurs au fost acordate premii individuale membrilor celor trei echipe castigatoare (biciclete), dar si premii pe echipe constnd in laptopuri, videoproiectoare si aparate foto.

In urma jurizarii, 3 dintre cele mai creative obiecte realizate din cutii de lapte au fost premiate si postate pe site-ul concursului. Juriul a fost format din reprezentanti ai Ministerului Educatiei, FAO si Tetra Pak.

Astfel, premiul I a fost castigat de elevii din clasa a II-a C ai Scolii nr. 6 Mihai Eminescu din Vaslui, care au participat cu lucrarea Fabrica de brazi. Premiul doi, Cana cu lapte, a fost obtinut de elevii din clasa a V-a E ai Scolii nr. 30 din TimiSoara, iar premiul 3 a fost acordat pentru lucrarea Bradutul salvator realizata de elevii din clasa a VIII-a A ai Scolii din Moroieni, judetul Dambovita.

„Ii felicitam pe toti participantii, deoarece au realizat lucrari deosebit de frumoase, au lucrat in echipe si ne-au aratat ca isi doresc sa contribuie la protectia mediului inconjurator. Ne bucuram de atentia acordata de copii pentru activitatile de reciclare si in special de interesul manifestat fata de concursul nostru; speram ca acest interes sa devina o obisnuinta de la cele mai mici varste. Dorinta noastra este sa incurajam creativitatea copiilor, dar si sa ii ajutam sa isi formeze o conduita pozitiva fata de mediul nconjurator si un stil de viata sanatos”, a declarat Daniela Carmaciu, Communication and Environment Officer, Tetra Pak Romania and Moldova.

Concursul s-a adresat tuturor elevilor din clasele I IV si V-VIII din toata tara. In perioada concursului, elevii au fost invitati sa realizeze obiecte decorative, din ambalaje de carton reciclabile, folosind cutii de lapte primite la scoala sau aduse de acasa. Pentru a castiga unul dintre premiile concursului, participantii au fotografiat lucrarile realizate si au incarcat pozele pe site-ul www.laptescolar.ro.

– SFARSIT –

DESPRE TETRA PAK
Tetra Pak este liderul mondial n solutii de procesare, ambalare Si distribuire a produselor alimentare lichide. Lucrnd ndeaproape cu clientii Si furnizorii noStri, oferim produse sigure Si inovatoare care satisfac n fiecare zi cerintele a sute de milioane de oameni din peste 170 de tari din lume. Avnd aproximativ 22,000 de angajati Si operatiuni n peste 85 de tari, noi credem n asumarea cu responsabilitate a pozitiei de lider n industria de profil pentru crearea unei creSteri profitabile n armonie cu protectia mediului nconjurator Si cu o buna conduita sociala.
Motto-ul nostru, PROTEJEAZA CE E BUN”, reflecta viziunea noastra de a oferi alimente sanatoase Si disponibile oriunde. Mai multe informatii despre Tetra Pak gasiti pe www.tetrapak.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.