Acasă Etichete FAO

Eticheta: FAO

400 de milioane de ferme mici vor putea fi certificate ecologic

Micii fermieri joaca un rol esential in productia de alimente si securitatea alimentara, in sustinerea economiilor rurale si in calitate de administratori ai biodiversitatii....

FAO: “Nu avem nevoie de Organisme Modificate Genetic la nivel mondial pentru a aborda problema foametei

Directorul general al FAO, Jose Graziano da Silva, raspunde cu 'da' si cu 'nu' utilizarii de organisme modificate genetic, 'nu' in sensul ca nu...

Planul de actiune pentru viitorul productiei ecologice in Uniunea Europeana

Ambitia planului de actiune este de a sprijini cresterea sectorului, impreuna cu schimbarile viitoare ale cadrului legislativ, in special prin explorarea un mediu nou...

Suprafata globala acoperita cu paduri a scazut cu 5,3 milioane de hectare pe an, in ultimele decenii

Suprafata globala acoperita cu paduri a scazut cu 5,3 milioane de hectare pe an, in ultimele decenii, ceea ce a generat pierderea unei suprafete...

Vine foametea mondiala. Cu totii vom manca insecte?

Reprezentanta din India a Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) din cadrul Natiunilor Unite a avertizat ca, peste 50 de ani, ne vom confrunta...

Contaminarile accidentale cu OMG perturba comertul international

Contaminarea accidentala cu organisme modificate genetic (OMG) a livrarilor de alimente, chiar si la un nivel minim, s-a intensificat in ultimii 10 ani si...

Combaterea schimbarilor climatice prin efectivele de animale

Intr-un studiu publicat de FAO se arata ca emisiile de gaze cu efect de sera in sectorul zootehnic ar putea fi reduse cu peste...

16 octombrie – Ziua mondiala a alimentatiei

Adunarea Generala ONU a decis, in 1980, marcarea Zilei mondiale a alimentatiei, considerand ca ‘alimentatia este o nevoie fundamentala a omului si o conditie...

Rămâi conectat!

104,195FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente