Cure cu polen crud pentru un organism fortifiat

0
615
Cure cu polen crud pentru un organism fortifiat
Cure cu polen crud pentru un organism fortifiat
Cure cu polen crud pentru un organism fortifiat
Cure cu polen crud pentru un organism fortifiat

Vanzatorii de la magazinele naturiste recomanda ca, in perioada aceasta, sa fie facute cure cu produse naturale, care ajuta la imunizarea organismului, pentru ca iarna sa nu ne ia pe nepregatite.

In fiecare anotimp avem grija sa ne schimbam hainele in conformitate cu gradele din termometre, astfel incat sa ne simtim confortabil. Insa, in apropierea sezonului rece, nu numai la garderoba trebuie sa ne indreptam atentia, ci, in mod special, la fortifierea organismului, la imunizarea acestuia, altfel spus, la pregatirea lui pentru iarna. Cel mai indicat este sa folosim produse naturiste pentru acest lucru. Produsele care se folosesc in mod special pentru imunizarea organismului pentru sezonul rece sunt polenul, propolisul, laptisorul de matca si mierea. “Mierea de albine este indicata pentru indulcirea ceaiurilor, insa nu trebuie folosita niciodata in ceaiuri fierbinti, pentru ca isi pierde proprietatile si, mai mult decat atat, devine toxica pentru organism”, a spus angajata unui magazin de produse naturiste din Roman.

Exista produse naturiste care functioneaza ca antibiotice naturale. Tinctura de propolis este un astfel de produs, ea tratand durerile in gat. Recomandat este si polenul crud. In functie de plantele de la care provine (salcie, trandafir salbatic, prun, mar etc), polenul crud, denumit si “ingerul pazitor al organismului”, este un aliment viu, care ajuta la regenerarea florei intestinale. Polenul crud se tine la congelator, pastrandu-si calitatile. In perioada de toamna este indicat sa se faca o cura de sapte saptamani, consumandu-se fie in stare naturala, fie cu un iaurt natural sau o salata de fructe. Singurii care au interzis la astfel de cure cu polen sau propolis sunt cei alergici la astfel de produse.

“Eu lucrez de 16 ani la acest magazin naturist si recunosc ca multe tratamente naturiste le-am invatat de la oamenii care au venit pe aici. In trecut, cei mai multi dintre clienti erau din cei inaintati in varsta, insa se observa, de ceva timp, o schimbare in randul tinerilor, care vin foarte des sa cumpere produse naturiste. Multi clienti sunt oameni plecati in afara, care ma suna inainte de a veni in tara si ma roaga sa le recomand si sa le pastrez anumite produse. Chiar si medicii din strainatate recomanda produsele naturiste romanesti”, a declarat aceeasi angajata.

Daca vrem sa intampinam iarna in forta, specialistii in produse naturiste ne recomanda sa urmam cure pentru imunizare cu produse naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.