Deseuri: CJ Maramures solicita 7 avize de mediu de la APM

Colectare deseuri

Consiliul Judetean Maremures a declansat procedurile in ceea ce priveste etapa de incadrare conform Hotararii de Guvern nr. 1076/2004 in vederea obtinerii avizelor de mediu pentru Planurile Urbanistice Zonale pentru un numar de 4 puncte de colectare a deseurilor, doua statii de transfer, respectiv pentru Centru de Management al Deseurilor Farcasa.

Este vorba despre statia de transfer si punct de colectare deseuri voluminoase Targu Lapus, statie de transfer Moisei, punct de colectare deseuri voluminoase Borsa, punct de colectare deseuri voluminoase Somcuta Mare, punct de colectare deseuri voluminoase Baia Mare si punct de colectare deseuri voluminoase Viseu de Sus.

Prima versiune a Planurilor Urbanistice Zonale sus mentionate poate fi consultata la sediul Consiliului Judetean Maramures sau pe pagina proprie de internet, la APM Maramures, incepand cu data de 09 ianuarie 2012.

”Procedura va dura pana la finele semestrului I al lui 2012. La Farcasa e in evaluare proiectul la Bucuresti si chiar vroiam sa sunam astazi acolo la Bucuresti vizavi de acest proiect. Sa vedem daca mai trebuie sa mergem la discutii sau nu”, a declarat, pentru citynews.ro, vicepresedintele Emil Marinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *