Ecomediu, un targ pentru mediu si energii regenerabile

0
244
Ecomediu, un târg pentru mediu şi energii regenerabile
Ecomediu, un targ pentru mediu si energii regenerabile
Ecomediu, un targ pentru mediu si energii regenerabile
Ecomediu, un targ pentru mediu si energii regenerabile

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad prin directia specializata de targuri si expozitii, Expo Arad International, organizeaza, in perioada 24 – 26 noiembrie 2010, targul Ecomediu – targ international de echipamente, utilaje, aparate pentru investigarea, analiza si controlul calitatii apei, aerului, solului, utilaje de salubritate, igiena urbana, energii neconventionale si regenerabile.

„Evenimentul, aflat la cea de-a VIII-a editie, organizat sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, reuneste anul acesta, intr-un cadru optim, 87 de firme specializate printre care 27 de parcuri nationale si cele mai importante institutii si agenti economici din Romania, Germania, Ungaria si Elvetia.

Perfectionarea si modernizarea proceselor tehnologice, utilizand cele mai noi cuceriri stiintifice, au redus, in timp, consumurile specifice de materii prime, dar nu si pe cele energetice. In acest sens targul ofera si in acest an o noua viziune asupra resurselor regenerabile si a posibilitatilor variate de exploatare a acestora prin expunerea si prezentarea diferitelor sisteme de energii regenerabile.”, ne explica Simona Harpian, manager de proiect.

Conferinte pentru mediu

Targul Ecomediu din acest an va veni in intampinarea aradenilor preocupati de energiile regenerabile si mediu, cu un nou program de conferinte. Practic, miercuri incepand cu ora 12,00 se vor derula mai multe conferinte cu teme precum: finantari si posibilitati de finantare pentru proiecte si activitati de mediu – surse de finantare, conditii de eligibilitate, conditii de programare, studii de caz, etc; oportunitati de mediu in strategia Dunarii; energiile regenerabile si dezvoltarea durabila. Abordari si implicatii in dezvoltarea urbanismului si impactul energiilor regenerabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.