Energy Always a Challenge IV, 20-29 noiembrie, Bucuresti

Energy Always a Challenge IV, 20-29 noiembrie, Bucuresti
Energy Always a Challenge IV, 20-29 noiembrie, Bucuresti

Toamna aceasta se numara participantii la un nou workshop international, marca EESTEC LC Bucharest. Aflat deja la a patra editie in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, Energy Always a Challenge reuneste si anul acesta nume importante din domeniul energetic si abordeaza intr-o maniera interactiva noile tendinte in ceea ce priveste sursele regenerabile.

Evenimentul se va desfasura in perioada 20-29 noiembrie 2013, pe durata a doua saptamani. Programul workshopului va cuprinde in prima saptamana, timp de trei zile, conferinte, intruniri si prezentari adresate studentilor romani, toate acestea avand ca tema jocurile pietei de energie, certificate verzi si surse de energie regenerabile.

In cea de-a doua saptamana, pe durata a cinci zile, se va realiza in laboratoare de specialitate integrarea unei surse de energie regenerabile in Sistemul Energetic National. Aceste sesiuni practice au ca scop nu doar familiarizarea cu mediul de lucru integrat al software-ului SCADA, ci si dezvoltarea cunostintelor participantilor si a lucrului in echipa.

Workshopul va aduce laolalta atat participanti straini – 15-20 studenti la universitati cu profil tehnic din intreaga Europa, cat si un numar total de 100 de studenti din cadrul Universitatii Polithnica Bucuresti. De mentionat este faptul ca atat la conferinte, cat si la laboratoare, speakerii si invitatii speciali vor fi prezenti.

Asadar, daca vrei sa fii la curent cu noi tendinte in materii de tehnologii si surse regenerabile, daca vrei sa cunosti jocurile de pe piata energetica sau esti in cautarea unei experiente academice internationale la tine acasa, atunci Energy Always a Challenge 4 este o provocare protrivita pentru tine!

Mai multe informatii despre workshop puteti gasi pe site-ul evenimentului: www.eestec.ro/energy  si pe Facebook https://www.facebook.com/eeStec.Bucuresti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente