Expozitia Internationala de produse ecologice si naturale Sana 2014

Expozitia Internationala de produse ecologice si naturale Sana 2014
Expozitia Internationala de produse ecologice si naturale Sana 2014

Expozitia Internationala de produse organice si naturale „Sana” isi va deschide portile la Bologna, Italia, pe 6 septembrie si va dura pana pe 9 septembrie 2014.

Organizata de BolognaFiere in colaborare cu FederBio si sustinut de IFOAM, Sana este expozitia cea mai mare din Italia dedicata alimentelor ecologice certificate, produselor pe baza de plante si produselor cosmetice naturale si organice. Expozitia este o necesitate pentru specialistii din sectorul ecologic, dar, de asemenea, pentru consumatorii care prefera sa manance produse bio sau o serie de suplimente alimentare pentru a se mentine in forma, sau pentru a folosi produse cosmetice si de ingrijire personala din ingrediente naturale si organice.

Expozitia are trei sectoare. Pavilioanele Sana dedicate alimentelor vor prezenta cele mai recente produse ecologice proaspete si conservate certificate. Pavilioanele de Wellness (sectorul de sanatate si de ingrijire personala)ofera alimente dietetice speciale (de exemplu, alimente fara gluten si produse pentru diabetici si sportivi), cosmetice realizate din ingrediente naturale si organice, plante medicinale, suplimente alimentare, alimente functionale si produse de remediu natural. Sectorul de produse naturale se refera la un stil de viata prietenos mediului cu produse naturale de curatat si articole de imbracaminte, mobilier si accesorii fara chimicale, produse pentru momentele de petrecere a timpului liber. Dupa succesul rasunator de anul trecut, Sana Shop va fi din nou redeschis. Infiintat de BolognaFiere in zona targului, magazinul este deschis exclusiv pentru expozanti Sana pentru asi putea vinde produsele lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *