Guvernul Ponta vrea gaze de sist si energie nucleara

0
568
Cine sunt europarlamentarii care s-au opus intaririi regulilor pentru protectia mediului in exploatarea gazelor de sist?
Cine sunt europarlamentarii care s-au opus intaririi regulilor pentru protectia mediului in exploatarea gazelor de sist?
Guvernul Ponta vrea gaze de de sist si energie nucleara

Guvernul vrea sa demareze proiectele de explorare a gazelor de sist si de construire a unui nou reactor la Centrala de la Cernavoda.

Sondele pentru gazele de sist polueaza panza freatica

Se pare ca reprezentantii guvernului Ponta au batut deja palma cu sefii de la firma Chevron, iar sondele de explorare a gazelor de sist se vor inmulti in curand in Romania precum ciupercile dupa ploaie. Aceasta deoarece programul de guvernare are in vedere demararea explorarii de noi zacaminte de gaze de sist, desi unii specialisti avertizeaza ca acest lucru va duce la contaminarea panzei freatice si a apei potabile.

Un alt proiect ambitios al actualului guvern il constituie realizarea unui nou reactor nuclear, desi in UE centralele atomoelectrice se inchid rand pe rand, iar eolienele din Romania produc deja mai multa energie electrica decat Centrala de la Cernavoda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.