India va construi in cooperare cu Rusia 10 reactoare nucleare noi

0
359
Gerea: Energia nucleară are un impact redus asupra mediului, comparativ cu producția prin alte tehnologii
India va construi in cooperare cu Rusia 10 reactoare nucleare noi
India va construi in cooperare cu Rusia 10 reactoare nucleare noi

Polonia este ingrijorata de activitatea militara fara precedent a flotei si a aviatiei ruse in Marea Baltica. Declaratia a fost facuta de catre premierul polonez intr-un interviu pentru postul de televiziune TVN 24.

India va construi in cooperare cu Rusia 10 reactoare nucleare noi. Anuntul a fost facut de catre premierul indian Narendra Modi, la finalul unei intrevederi la New Delhi cu presedintele rus Vladimir Putin, informeaza BBC.

Organizatia internationala neguvernamentala Human Rights Watch si-a manifestat ingrijorarea cu privire la un proiect de lege lansat de guvernul de la Ankara. Initiativa prevede extinderea prerogativelor detinute de politie, ceea ce este un pericol pentru drepturile omulu, se arata intr-un comunicat oficial al organizatiei.

Papa Francisc nu se va intalni cu Dalai Lama, pentru a nu deteriora relatiile cu oficialii chinezi, noteaza Deutsche Welle. Liderul spiritual tibetan efectueaza o vizita de trei zile la Roma, unde se va intalni cu laureatii Premiului Nobel pentru Pace.

Uniunea Europeana a decis sa interzica zborurile tuturor companiilor aeriene libiene in spatiul european, din motive de securitate. „Lista neagra” a UE numara acum 310 companii aeriene straine, informeaza agerpres.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.