ING va folosi energie eoliana pentru cladirile sale din Statele Unite

0
364

ING a anuntat ca va cumpara energie regenerabila, eoliana, pentru toate cladirile in care opereaza din Statele Unite, informeaza Climate Biz.

ING, o institutie financiara mondiala, planuieste de asemenea sa devina neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon. Achizitionarea a 70 de milioane de KWh de energie regenerabila va aduce destule credite companiei pentru ca aceasta sa-si atinga scopul de a deveni neutra din punct de vedere al CO2-ului pana la sfarsitul acestui an.

„La ING luam decizii de sustenabilitate in fiecare zi, de aceea suntem parte al unui dialog la nivel global care se refera la dezvoltarea strategiilor de a diminua impactul companiei asupra mediului”, a declarat Tom McInerney, membru al consiliului de conducere si director al ING Insurance Americas.

Compania a anuntat planurile de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera la inceputul anului, iar strategia in acest sens este reducerea consumului de energie si a calatoriilor. Un exemplu in acest sens este cladirea de birouri ING, Windsor,care are implementate sisteme de eficienta energetica sub forma unor senzori care sting luminile in spatiale unde nu se afla nimeni.

Energia eoliana va fi folosita pentru 11 mari cladiri de birouri ale companiei, aflate pe toata suprafata Americii si aproape 100 de birouri regionale.

Sursa: Green Report

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.