Legea salubritatii s-a schimbat, ai grija unde arunci alimentele stricate fara ambalaj

Legea salubritatii s-a schimbat, ai grija unde arunci alimentele stricate fara ambalaj

Legea salubritatii s-a schimbat. Incepand cu aceasta luna, iesenii trebuie sa aiba grija unde arunca alimentele stricate fara ambalaj, resturile de mancare gatita, cojile de oua si nuci, resturile de legume si fructe, pliculetele de ceai folosite, zatul de cafea, chiar si dejectiile animale.

Colectarea selectiva a biodeseurilor presupune depozitarea in containerele special amenajate a urmatoarelor materiale biodegradabile: resturi din bucatarie (alimente stricate fara ambalaj, resturi de mancare gatita, coji de oua si nuci, resturi de legume si fructe, pliculete de ceai folosite, zat de cafea), frunze, iarba, rumegus, bucati de lemn, resturi de la curatatul pomilor, dejectii animale, dar si alte deseuri de natura organica nepoluante.

“In toate activitatile Salubris S.A. beneficiaza de sprijinul Primariei Municipiului Iasi si solicita populatiei (principalul beneficiar) sa se implice activ si sa sustina eforturile noastre pentru protectia mediului si dezvoltare durabila”, a declarat Ion Apostol, directorul general al Salubris SA.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente