Mircea Bocan aduce argila din Asia ca sa vindece boli digestive in Romania

2
601

Inginerul chimist Mircea Bocan a descoperit un tip de argila care poate fi folosita pentru tratarea mai multor boli, fara efecte secundare. Conform lui Mircea Bocan, un milion de persoane care au urmat tratamentul cu argila de la el s-au vindecat. De cativa ani argila pe care o importa din Kazakhstan si o prelucreaza manual la Barabant este exportata si in Canada.Mircea Bocan

Mircea Bocan foloseste de mai bine de 20 de ani argila si o recomanda si altora. Albaiulianul si-a facut si o afacere cu acest produs naturist. Argila care e adusa din Kazakhstan este uscata langa Alba Iulia, ambalata si distribuita in magazine naturiste si farmacii. Produsul este autorizat de Ministerul Sanatatii.

Inginerul chimist este de parere ca in multe afectiuni administrarea antibioticelor nu ar trebui recomandata. Albaiulianul a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a avut de suferit ani la rand din cauza unor medicamante prost administrate. „La patru ani, am ajuns pentru prima data la spital in stare grava, dupa o intoxicare cu o doza masiva de medicament. Era vorba de niste antibiotice foarte puternice”, spune barbatul. Dupa acest eveniment, a ajuns sa aiba probleme mari cu amigdalele, care i-au cauzat, ulterior, probleme renale. „Am ajuns din nou la spital. Dupa tratament, am ramas cu insuficienta renala”, isi aminteste Mircea Bocan.

Experiment pe propriul corp

Tratamentul cu argila l-a descoperit citind o carte. „Socrul meu mi-a adus o carte a lui Jean Valnet in care era prezentat si un tratament cu argila „, spune albaiulianul, care a studiat chimia organica la Timisoara. „Mi-am amintit de la cursul de ape din facultate ca argila are proprietati antibacteriene si am devenit interesat”, mai afirma Mircea Bocan. El a apelat la fostul sau coleg de facultate, actualul primar din Alba Iulia, Mircea Hava, caruia i-a cerut o argila buna, pentru a o folosi in tratamentul saui si al sotiei sale, care avea probleme digestive. „Mi-a adus o argila din Uniunea Sovietica. Am urmat tratamentul timp de trei saptamani. Si eu, dar si sotia ne-am vindecat”, a spus inginerul.

Asaltat de cereri

Timp de 15 ani a recomandat argila mai multor persoane care au avut de asemenea rezultate spectaculoase. „Nu am luat nici un ban pentru acea argila si pentru recomandare. In 2000, am fost contactat de revista Formula As, iar dupa ce a aparut un articol, tot mai multi oameni au inceput sa ne caute”, afirma Mircea Bocan.

Inginerul spune ca aduce argila din Kazakhstan, de la granita cu China, si o usca intr-o hala din Barabant. „A devenit si o afacere, pentru ca sunt cheltuieli cu transportul, uscarea argilei, ambalare, distributie. Doua kilograme de argila, necesare pentru un tratament costa 60 de lei. Cea mai mare bucurie este aceea de a auzi ca persoanele care au urmat tratamentul s-au vindecat”, a spus albaiulianul.

„Argila se dizolva in apa de izvor sau apa plata si se consuma de trei ori pe zi, timp de trei saptamani. E eficienta in proportie de 100% in afectiuni digestive, da rezultate excelente in insuficienta renala. De asemenea, trateaza cu succes si problemele endocrine”, a spus Mircea Bocan

Argila „Algo” poate fi cumparata din magazinele naturiste sau din farmacii sau poate fi comandata la numarul de telefon 0258.865677

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.