Patrunjelul, mai bogat in vitamina C decat portocala

Patrunjelul, mai bogat in vitamina C decat portocala

Plantele aromate si mirodeniile, pe langa calitatile medicinale, au capacitatea de a schimba total gustul mancarii. Se folosesc inca din cele mai vechi timpuri, iar utilizarea lor este din ce in ce mai frecventa in bucatarie, fie ca gatim o banala ciorba sau supa, fie mancaruri sofisticate. Foarte raspandit la noi este patrunjelul.

Nu faceti economie de mirodenii in bucatarie. Aceeasi mancare poate deveni o delicatesa daca o asezonam cu plante aromate si condimente.
Foarte raspandit la noi este patrunjelul. Bogat in vitamina A si C, patrunjelul este si o excelenta sursa de fier, calciu, magneziu, antioxidanti, dar si clorofila (substanta care neutralizeaza mirosul de usturoi). Patrunjelul este mai bogat in vitamina C decat portocala.
In bucatarie, patrunjelul este folosit la aproape orice, salate, supe, carne la gratar, sosuri.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente