PRISPA a inceput lucrarile pentru casa solara

0
506
PRISPA a început lucrările pentru casa solară
PRISPA a inceput lucrarile pentru casa solara

Pe 26 aprilie, PRISPA a sarbatorit inceperea lucrarilor in Hala de Constructii Metalice  a Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti .

Avem in hala o mare parte din materialele necesare, am primit toate instrumentele si echipamentele, deci suntem pregatiti sa ne apucam de lucru. Am dorit sa marcam acest moment printr-o conferinta de presa in care sa ne prezentam locul unde ne vom desfasura activitatea, proiectul nostru si echipa de firme, companii si ONG-uri care ne sustin.

Pierre Bortnowski, coordonatorul proiectului PRISPA, a prezentat importanta realizarii unui astfel de proiect in mediul universitar si strategia pe care ne bazam pentru castigarea concursului Solar Decathlon Europe 2012.

Au luat cuvantul reprezentantii celor 3 universitati partenere: Domnul Marian Moiceanu, Decan al Facultatii de Arhitectura a Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Domnul Vladimir Tanasiev, reprezentand Universitatea Politehnica din Bucuresti, si Domnul Anton Anton, Presedintele Senatului Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti.

Adrian Pop, responsabil de parteneriatele echipei PRISPA, a prezentat modul in care studentii colaboreaza cu partenerii proiectului pentru a obtine un proiect mai bun si modul de implicare a unora dintre partenerii proiectului.

Doamna Laura Boian – Suply Chain Manager Leroy Merlin si Doamna Gabriela Grigori – Director of Resource Development and Communication Habitat for Humanity Romania au prezentat implicarea celor doi parteneri principali ai proiectului PRISPA.

Am inlocuit obieciul taierii panglicii. Astfel, reprezentantii celor 3 universitati asociate au marcat cu bucurie momentul deschiderii santierului, taind primul lemn din casa PRISPA.

Bineinteles, siguranta pe santier este o prioritate, drept urmare toti oaspetii nostri au primit o casca de protectie pe santier.

 

Va asteptam sa ne vizitati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.