Produsul zilei – Ciocolata calda

0
253

Ciocolata calda organica Green&Black”s este un amestec de ciocolata neagra cu zahar brut din trestie si pudra de cacao. Pentru a obtine o cana cu bautura delicioasa, cremoasa si foarte aromata trebuie sa turnati lapte proaspat, fierbinte, peste patru lingurite cu produs.

Potrivit etichetei nutritionale, patru lingurite cu ciocolata calda – 5 grame – au 16 calorii, 1 g de grasimi – din care 0,5 grame de grasimi saturate -, 2 miligrame de sodiu si 2 grame de carbohidrati. Acest produs bio nu are colesterol si nici substante chimice de sinteza periculoase care abunda in ciocolata calda conventionala.

Termenii biologic, organic, ecologic, precum si prescurtari ale acestora – bio, eco – desemneaza acelasi tip de produse, fara chimicale. Termenul „organic”” este folosit in special de popoarele de limba engleza, cel „bio”” sau „biologic”” se foloseste in mai multe tari europene, printre care Bulgaria, Franta, Italia, Olanda si Portugalia, in timp ce in Romania se foloseste „ecologic””, la fel ca in Suedia, Slovacia, Polonia si in alte citeva tari.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.