Respect pentru natura cu produse bio si eco de la Lidl

Craiova: Târg de produse tradiționale și ecologice, pe esplanada TNC
Respect pentru natura cu produse bio si eco de la Lidl
Respect pentru natura cu produse bio si eco de la Lidl

La Lidl vei gasi reduceri atractive la o selectie de produse alimentare din gama Biotrend, dar si la produse de curatare W5 eco.

Daca vrei sa incerci produse bio, care respecta standardele agriculturii ecologice, alege cu incredere produsele marca proprie Biotrend de la Lidl. Acestea sunt fabricate in tarile Uniunii Europene si etichetate corespunzator, avand pe ambalaj logo-ul reprezentat de o frunza alcatuita din cele 12 stele ale UE pe fundal verde.

Laptele ecologic (3.99 lei) este hranitor, are un gust consistent si provine de la vaci crescute si hranite respectand standardele agriculturii ecologice. Untul Bio (7.99 lei), iaurtul Bio de fructe (1.49 lei) sau cel simplu (1.29 lei) sunt surse de energie, vitamine si minerale. Pastele Bio sunt de asemenea o alegere potrivita. Fie ca optezi pentru spaghetti (2.99 lei) sau fusilli (3.99 lei), retetele pregatite vor avea un gust ideal, mai ales daca folosesti si uleiul de masline din gama Biotrend (13.99 lei).

Poti incerca biscuitii Bio din ovaz (5.49 lei) bogati in fibre, care ajuta la buna functionare a inimii si la reducerea nivelului de zahar din sange. De asemenea, vei gasi la Lidl, la preturi avantajoase, si oua ecologice (9.49 lei) sau suc bio de mere 100% (4.49 lei).

In plus, Lidl iti pune la dispozitie gama de produse de curatare W5 eco, care lupta eficient impotriva murdariei, dar este in acelasi timp prietenoasa fata de natura. Poti gasi produse ecologice si eficiente, care te ajuta sa iti cureti casa, protejand in acelasi timp mediul inconjurator si fara sa cheltuiesti foarte mult. Astfel, poti opta pentru solutia eco de curatare a geamurilor (6,29 de lei), pentru detergentul eco pentru vase (3,99 de lei) sau pentru solutia de curatare cu otet (3,19 de lei). De asemenea, la dispozitia ta se afla si solutia eco pentru curatarea si igienizarea toaletei (4,69 de lei) si solutia eco universala de curatare (6,29 de lei), ce te asigura de un impact minim asupra mediului.

Prin alegerea acestor produse, respectam natura, promovand protectia si dezvoltarea mediului inconjurator. Descopera gama Biotrend si W5 eco de la Lidl!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *