Romania Green Building Council anunta noi evenimente „verzi”

green-building.jpgRomania Green Building Council organizeaza o serie de workshopuri pentru profesionistii din industria constructiilor, abordand subiecte de interes, precum: „Principiile Arhitecturii Sustenabile si Tehnologiile Necesare„, „Hoteluri Verzi si in Romania„, „Acoperisurile Verzi si Peisajul Urban„, „Materiale de Constructie Sustenabile” si „Crearea de Birouri mai Verzi„.

„Dorim sa adoptam o atitudine pozitiva, proactiva, intr-un an cu multe provocari pentru sectorul constructiilor, pentru a oferi sprijin profesionistilor din acest sector in dobandirea competentelor necesare pentru a crea noua generatie de constructii de inalta performanta in Romania si in regiune. Va fi nevoie ca proiectele imobiliare de success sa demonstreze valoare si sustenabilitate pe termen lung atat pentru ocupanti, cat si pentru investitori. Acum este momentul potrivit pentru ca toate companiile sa isi perfectioneze capabilitatile” – a explicat Steven Borncamp, Presedinte al organizatiei.

Romania Green Building Council (RoGBC) este o organizatie non-profit, apolitica, formata din firme, al carei scop este promovarea responsabilitatii fata de mediu si a sustenabilitatii financiare in constructii si in industriile conexe. Mai multe informatii despre organizatie si despre evenimentele urmatoare sunt disponibile la adresa: www.RoGBC.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *