ROMENVIROTEC – Expozitie internationala de tehnologii si echipamente de protectie a mediului, reciclare si energii alternative

Romenvirotec

Desfasurata la a 19 –a editie, expozitia ROMENVIROTEC, organizata sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, a reunit 80 firme din 10 tari, pe o suprafata de 3000 mp: China, Danemarca, Elvetia, Germania, Italia, Marea Britanie, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Suedia.

Expozitia s-a desfasurat in pavilioanele C1 si C2 ale Centrului Expozitional ROMEXPO, iar expozantii au reprezentat urmatoarele domenii:

  • Energii solare
  • Managementul deseurilor
  • Decontaminarea solurilor
  • Tratarea apei.

In cele 4 zile de desfasurare, ROMENVIROTEC a gazduit 2650 de vizitatori specialisti, carora firmele le-au prezentat cele mai noi tehnologii si echipamente de protectie a mediului.

La ceremonia de deschidere a expozitiei, Ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély, a oficiat deschiderea alaturi de reprezentanti ai corpului diplomatic.

Dupa o vizita prin expozitie, Ministrul László Borbély, a sustinut un discurs in deschiderea sesiuni de conferinte in care au fost implicati reprezentanti ai Ministerului Mediului si Padurilor, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Universitatea Politehnica Bucuresti si specialisti ai firmelor expozante, care au dezbatut peste 27 de teme.

Va asteptam la urmatoarea editie a expozitiei ROMENVIROTEC 2012!

Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti gazduieste cea de a XIX-a editie a manifestarii expozitionale Romenvirotec – Expozitie Internationala pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului, Reciclare si Energii Alternative.

Cu o traditie de 19 ani, Romenvirotec este platforma unde expozantii si vizitatorii specialisti vor participa la un program complex de conferinte despre managementul deseurilor si noile tehnologii in domeniul monitorizarii si pastrarii unui mediu curat – conferinte sustinute de specialisti din cadrul Ministerului Mediului si Padurilor, Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Ambasadei Austriei si Ambasadei Belgiei, precum si din partea unor firme private.

In cadrul expozitiei firmele participante vor face demonstratii cu cele mai noi echipamente pentru protectia mediului.

Mai multe informatii pe www.romenvirotec.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente