S-a deschis Salonul Eco-Habitat, la Sala Palatului

1
539

salonul eco habitatS-a deschis Salonul Eco-Habitat, la Sala Palatului. Cei interesati pot gasi aici toate solutiile pentru independenta energetica a locuintei lor, adica folosirea energiei solare, geotermice sau eoliene pentru producerea energiei necesare intretinerii unei locuinte.

Vizitatorii pot vedea sisteme solare (Sonnenkraft, Solahart, Solarduobest, Optimist Solar, Solelas, Sunerg, Megasun) pentru apa calda sau pentru apa calda si incalzire, statii de epurare biologica pentru ape uzate menajere (Aqua-Biotec) sau centrale termice care functioneaza cu combustibili ecologici solizi – peleti sau bricheti. Semineele cu biogaz sau lemn marca Dik Geurts sau Dru (Fire Design) ofera cele mai noi tendinte in design, ca si o atmosfera calda si confortabila.
Vopselele si tencuielile ecologice (de la Naturalpaint), ca si izolatiile ecologice din lana de oaie sau fibre de lemn fac atuul unei locuinte sanatoase, izolate termic si fonic.
O noutate pentru reducerea consumului de nergie sunt tiglele din ardezie, care realizeaza o excelenta izolare termica.
Cofrajele termoizolante produse de Amvic, mai eficiente energetic si mai ieftine, asigura de asemenea un timp mult mai timp pentru realizarea constructiilor.
La salon mai sunt expuse doua sisteme originale de constructii ecologice: sistemul modular bazat pe domuri geodezice cu structura de rezistenta din lemn (inventator si promotor – Star Dome) si casa realizata din cob (Casa Verde).

Program de vizitare: 12, 13, 14 noiembrie: orele 10.00 – 19.00; sambata, 15 noiembrie: orele 10.00 – 17.00

Parteneri media : Ecomagazin, Ecosapiens, Naturalist, 121.ro, RFI Romania, Radio Romania Bucuresti, Domus, Util, Casa Mea, Planul Casei Mele, Locuinta mea, Casa de Vacanta, Perfect pentru casa mea, Infoconstruct, 1001 Case, Solarzone.

Doina Marian
0723 387 338
[email protected]
www.salon-ecohabitat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.