Solutii 100% naturale pentru fermele din Romania

0
607
Solu?ii 100% naturale pentru fermele din România
Soluții 100% naturale pentru fermele din România
Solutii 100% naturale pentru fermele din Romania
Solutii 100% naturale pentru fermele din Romania

Fie ca se ocupa cu cresterea animalelor, cultivarea legumelor sau a pomilor fructiferi, fermierii pot beneficia de oferta de produse naturale oferite de Bio-Minerale Distributie. Bazata pe distributia de produse 100% naturale, societatea isi propune sa ofere fermierilor variante naturale de imbunatatirea a recoltei sau, dupa caz, a productivitatii animalelor si nu numai. Astfel, Bio Minerale distribuie produse menite sa imbunatateasca calitatea solului, sa ajute dezvoltarea plantelor dar si alte solutii de ecologizare pe cale naturala.

In viitorul apropiat Bio Minerale va adauga in portofoliu noi produse naturale destinate fermierilor, unele din acestea fiind aduse din Europa de Vest si chiar America Latina, zone in care si-au dovedit eficienta si sunt folosite la scara larga. ”Credem ca este momentul ca agricultura din Romania sa beneficieze de mineralele si solutiile BIO folosite in marile ferme din afara. De asemenea, nu uitam ca si Romania are resursele ei minerale si producatori BIO pentru agricultura ” declara George Albu, Partner in cadrul Bio Minerale. Ne vom concentra pe identificarea celor mai bune minerale si produse 100% naturale care pot veni in sprijinul activitatii fermierilor din Romania” a mai adaugat acesta.

DEL-CA-MAG mai aproape de fermierii din zona Moldovei     

Dolomita amorfa de Delnita, mineralul 100% natural cu efecte dovedite in agricultura si cresterea animalelor, este acum la indemana fermierilor din Moldova.

Bio-Minerale Distributie a incheiat un parteneriat strategic cu producatorul S.C. Exploatarea Miniera Harghita S.A. in vederea dezvoltarii retelei de distributie a produsului DEL-CA-MAG. Astfel, fermierii din zona Moldovei vor beneficia, pe langa acces facil la acest produs si de o consultanta detaliata cu privire la beneficiile si modul de administrare al acestui mineral, pentru efecte maxime.  Bio-Minerale Distributie a debutat  in acest parteneriat, pe zona Moldovei, cu judetul Suceava, o data cu targul Agro Expo Bucovina ce s-a desfasurat  in perioada 22-24 martie. Cu aceasta ocazie fermierii au beneficiat de preturi promotionale. De altfel, datorita interesul crescut de care s-a bucurat campania produsului DEL-CA-MAG,  Bio-Minerale Distributie a prelungit perioada in care fermierii din Suceava si din inprejurimi pot beneficia de aceste reduceri.

Cel de-al doilea punct important de distributie al Bio Minerale este judetul Bacau, unde Bio-Minerale Distributie a debutat o data cu targul Agrom Expo.

Reteaua de distributie Bio-Minerale se va extinde rapid in zona Moldovei, astfel ca, in scurt timp, aceasta va fi acoperita in totalitate.

Avantajele DEL-CA-MAG

Dolomita amorfa de Delnita este un produs care nu contine niciun element chimic. Aceasta se extrage direct din sol si este unica in lume prin forma sa amorfa. Principalul avantaj este ca poate fi folosita fara restrictie pentru culturile ecologice. Este suficient sa se puna DEL-CA-MAG o singura data si timp de trei ani se pot vedea efectele sale. La pomii fructiferi normali este recomandat ca fermierii sa foloseasca 2-3 kg de DEL-CA-MAG, iar pentru legume cantitatea recomandata este de 3 tone la hectar. Folosirea DELCAMAG ca supliment alimentar bazat pe calciu si magneziu este deja testata de fermierii din intreaga tara. Rezultatele studiilor arata faptul ca hranirea bovinelor cu DELCAMAG creste productivitatea vacilor de lapte cu 1,5 litri de lapte, in plus, pe zi, pe cap de vaca furajata si imbunatateste continutul de grasime cu minim 0,5 grame.                                      De asemenea, la vitei s-a constatat un spor de crestere cu 26% mai mare fata de normal. La puii de carne produsul a adus modificari semnificative ale greutatii corporale, acesta fiind mai mare cu 3,75% la varsta de 14 zile, cu 4,01% la 28 de zile, respectiv 4,18% la 42 de zile. In ceea ce priveste sporul mediu zilnic de crestere acesta a fost mai mare cu 4,25%.

Dolomita macinata de SC Exploatarea Miniera Harghita SA contine urmatoarele caracteristici fizice si chimice: oxid de magneziu MgO minim 18%, oxid de calciu minim 28%, CaCO3+MgCO3 = minim 92%. 

Esente naturale pentru plante sanatoase

Bio Minerale ofera fermierilor care vor sa imbunatateasca calitatea culturilor o esenta naturala  obtinuta din sapte plante medicinale. Fitokondi, este un produs ce poate fi folosit la legume, livezi si la culturile de camp. Fitokondi imbunatateste stratul epidermic al plantei si eficientizeaza substantial fotosinteza vegetatiei. Astfel, tesutul vegetal devine excelent si se imbunateste rezistenta plantelor. De asemenea se favorizeaza modul in care planta utilizeaza apa astfel ca, in caz de seceta, acesata va fi mai rezistenta. In final, utilizand Fitokondi, se pot obtine plante mai verzi, mai robuste, mai sanatoase cu rod mai bogat. Doza de Fitokondi este de 4-6 l/ha (solutie de concentratie 1-2 %), pulverizat in mici picaturi. Cantitatea de apa recomandata este de 300-600 l, in functie de stadiul de dezvoltare al frunzelor. 

Fose septice curatate natural

Problemele si mirosurile cauzate de toale, fose septice, canalizari, etc au acum un remediu foarte simplu si natural. Bio Minerale ofera in portofoliul sau ”Bio-Activator”, un stimulator al bacteriilor existente pentru a degrada rapid deseurile umane.  Acesta indeparteaza mirosurile neplacute, scade nivelul deseurilor dupa numai trei zile, descompune deseurile, desfunda canalizarile si elimina microbii si mustele.

www.biominerale.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.