Sucul de rosii previne anemia si afectiunile cardiovasculare

0
560

Sucul de rosii previne anemia si afectiunile cardiovasculare
Sucul de rosii previne anemia si afectiunile cardiovasculare
Sucul de rosii este un cocktail de vitamine si minerale, care poate tine departe unele afectiuni. Un pahar de suc de rosii are 74% din doza zilnica de vitamina C, totodata, contine si vitaminele A, B1, B2, B3, B5 si B6, dar si fier, potasiu, magneziu si fosfor. De asemenea, acest suc contine licopen, un antioxidant ce lupta impotriva formarii celulelor canceroase.

Sucul de rosii ar trebui sa fie, in meniul zilnic, pe post de bautura energizanta si previne afectiunile cardiovasculare, deoarece vitamina B6, continuta de rosii, contribuie la mentinerea unui nivel normal al hemocisteinei in sange. Totodata, sucul de rosii scade colesterolul, previne formarea cheagurilor de sange si aparitia emfizemului pulmonar, cauzat de expunerea la fumul de tigara si intareste sistemul imunitar.

Sucul de rosii fluidizeaza sangele, reducand riscul afectiunilor vasculare, cum ar fi insuficienta cardiaca sau cardiopatia ischemica. In acest caz, se tine o cura in care se consuma 200 ml de suc de rosii, de trei ori pe zi, timp de o luna. Sucul de rosii are efecte benefice in anemie, intoxicatii cronice, litiaze biliare, obezitate, diabet zaharat, constipatie si ateroscleroza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.