Ultimele zile de inscriere la cursul de agricultura ecologica din 24-27 mai

0
409
Ultimele zile de inscriere la cursul de agricultura ecologica din 24-27 mai
Ultimele zile de inscriere la cursul de agricultura ecologica din 24-27 mai
Ultimele zile de inscriere la cursul de agricultura ecologica din 24-27 mai

Fermierii si persoanele care doresc sa isi dezvolte sau sa isi extinda afacerea in agricultura ecologica mai au doar doua zile la dispozitie pentru a se inscrie la cursul de Operator in ferme ecologice mixte din perioada 24-27 mai. Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, participantii obtinand in urma unui examen de specialitate un certificat de absolvire autorizat, recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Cu o tematica dedicata cunostintelor si nevoilor cursantilor, training-ul se adreseaza atat celor care au experienta in agricultura conventionala si doresc sa activeze in sistem ecologic, cat si celor care au doar cunostinte la nivel teoretic si doresc sa si le transpuna intr-o ferma ecologica proprie.

Cursul de agricultura ecologica se va desfasura pe parcursul a patru zile, acoperind teme legate de principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori, metode de recoltare, modalitati de crestere a animalelor in sistem ecologic si reguli de certificare si inspectie.  In ultima zi de curs, participantii vor face o vizita la una dintre cele mai cunoscute ferme mixte din zona de sud a tarii, Auger Petrus, din judetul Calarasi. Cursantii vor discuta despre tehnologii de productie, metode de fertilizare si tipuri de culturi  si vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier cu experienta in agricultura ecologica. Deplasarea se va face cu un autocar, pus la dispozitie de organizator.

Trainerii cursului sunt specialisti cu experienta teoretica si practica in domeniu:

–        Maria Toader-Profesor in cadrul UASMV- Va sustine modulul vegetal

–        Viorica Boboc- Presedinte al Asociatiei BIOAVIROM- Va sustine modulul animal

–        Aurelia Caldararu- Expert in certificare si inspectia fermelor ecologice

Pretul unui curs de agricultura ecologica variaza intre 650 si 800 de lei, in functie de modulul ales.  Costurile sunt scutite de TVA.

Cursul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 24-27 mai 2014, in intervalul orar 9:00-17:00. Ultima zi de inscriere este 21 mai, iar pentru solicitarea fisei de participarea sau unor informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 031.428.24.44/0743.183.353, sau prin e-mail: [email protected]

Persoana de contact: Ruxandra Simion- Coordonator Training

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.