VIDEO Salinele, la mare cautare in Iasi

0
1027

Salinele din Iasi au devenit adaposturi impotriva caniculei. Sunt putinele oaze de racoare intr-un oras in care temperaturile ating la umbra aproape 40 de grade celsius. Iar clientii le considera refugiul ideal pentru ca pot participa si la activitati recreative.

In aceasta salina, clientii au fost atrasi nu doar de beneficiile pe care le aduce aerul din interior, ci si de spatiul racoros. Temperatura atinge maximum 18 grade.

„Majoritatea clientilor exclama – ce bine e la voi, aici – in afara de asta se mizeaza foarte mult pe beneficiile pe care le are salinoterapia pentru cei mici, dar si pentru cei mari,” a spus Stefana Andrei, reprezentant salina.

De altfel, salinele din Iasi au devenit foarte cautate odata cu cresterea temperaturilor. Iar ca sa atraga cat mai multi clienti, proprietarii organizeaza petreceri pentru copii, turnee de sah, remi sau table.

„- De ce veniti la salina? – In primul rand ca sa fugim de canicula, in al doilea rand pentru sanatatea copiilor, e un mediu propice pentru ei sa se relaxeze, desfasoara foarte multe activitati desi sunt in vacanta.”

„Avand probleme de sanatate am aflat despre salina si am incercat si eu si ma simt foarte bine. Consider ca salina e izvor de sanatate.”

„- Cum va petreceti timpul in salina? – Citind, urmarind un televizor, urmarind jocurile copiilor.”

Petrecerea timpului liber in salina ajuta la imunizarea organismului, reducerea stresului si a anxietatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.