WWF va publica, de Ziua Internationala de Actiune pentru Clima, editia 2012 a Raportului Planeta Vie

WWF va publica, de Ziua Internationala de Actiune pentru Clima, editia 2012 a Raportului Planeta Vie (Living Planet Report)

Pe 15 mai, WWF va publica, la nivel global, editia 2012 a Raportului Planeta Vie (Living Planet Report), o analiza stiintifica ce prezinta starea de sanatate a planetei si impactul activitatilor umane asupra ecosistemelor.

Raportul va fi lansat in toate cele 100 de tari unde WWF este prezent, iar la nivel mondial, lansarea va avea loc in spatiu, prin intermediul unui mesaj transmis de André Kuipers, astronaut la Agentia Spatiala Europeana si ambasador WWF.

Muzeul de Stiinte Naturale Grigore Antipa este partenerul WWF- Romania la lansarea acestui raport, iar conferinta de presa de prezentare a publicatiei in Romania va avea loc marti, 15 mai, de la orele 13 :00, in Sala Atelier Muzeului Antipa, de pe Soseaua Kiseleff nr.1, Bucuresti.

Lansarea va incerca, pe langa analiza rezultatelor la nivel global, sa puna aceste date in contextul Romaniei si sa identifice cai de dezvoltare durabila pentru tara noastra, pe termen mediu si lung. In acest sens, la conferinta de presa vor participa :

• Ministrul Mediului si Padurilor, doamna Rovana Plumb
• Viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, domnul Bogdan Olteanu
• Directorul WWF-Romania, domnul Magor Csibi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente