Deodorant natural si ecologic, facut acasa

Diferenta dintre deodorant si antiperspirant este ca deodorantul permite eliberarea toxinelor din corp prin intermediul transpiratiei axilelor. Bicarbonatul de sodiu este principalul „vinovat” pentru neutralizarea mirosului neplacut deoarece nu blocheaza eliminarea toxinelor prin porii axilari, ci o incurajeaza. Astfel, nu mirosim urat, iar corpul nostru nu este plin de toxine. Utilizarea unui deodorant natural, ecologic…

Citește mai departe
?tevia, remediu naturist

Stevia, remediu naturist

Originara din America de Sud, unde este cultivata ca planta culinara, stevia este una din plantele mult asteptate primavara, de noi toti. Este binecunoscuta in special datorita continutului sau de vitamine A,C, E, zinc, calciu, potasiu, magneziu, oligoelemente, fosfor, aminoacizi, flavonoide, pectine, fitosteroli,fibre si carbohidrati. Printre actiunile benefice se numara si normalizarea nivelului zaharului din…

Citește mai departe

Gandacii tin la curatenia corporala

In procesul lor de adaptare la conditiile de mediu, insectele au suferit modificari inclusiv la nivelul aparatului locomotor, piciorusele lor suferind transformari in mijloace perfecte pentru alergat si mers, sarit, fixat, sapat, apucat, inotat, colectat si transportat, ancorat, curatat antenele. Cercetatorii de la Universitatea Christian Albrecht din Kiel, Germania, au efectuat un studiu prin care…

Citește mai departe

Lumanarile ne duc mai repede la groapa

Parafina si fitilul de plumb din lumanarile obisnuite emit prin ardere substante toxice extrem de periculoase pentru organism. Folosite de romani pentru iluminarea incaperilor, lumanarile au devenit, de-a lungul timpului, un semn distinctiv al crestinului: sunt folosite la botez, cununie, inmormantare si, mai ales, in perioada Sarbatorilor Pascale, pentru care crestinii ortodocsi tocmai se pregatesc….

Citește mai departe

Baloane colorate chimic

Fruitella rainbow, guma de mestecat pentru baloane uriase, este un produs care s-au utilizat sa utilizeze cei mai periculosi coloranti care exista pe piata aditivilor alimentari permisi de Uniunea Europeana. Lista E-urilor este completata de antioxidantul E321 butilhidroxitoluen (BHT), care are o multime de efecte adverse si din aceasta cauza nu este recomandat in produsele…

Citește mai departe