BiolateriaVa recomandam produsele bio pentru bebelusi marca Sunval de la magazinul online de produse bio www.biolateria.ro

Organismul bebelusilor este mai vulnerabil la toxinele din alimentatia conventionala. De aceea, pentru a le oferi copiilor un start bun in viata, alegeti sa-i hraniti cu alimente fara chimicale.

Sistemele imunitar, nervos si hormonal al copiilor sunt in mod special vulnerabile la chimicale. De aceea bebe-lusii trebuie feriti de alimente care contin pesticide si alte chimicale folosite in agricultura conventionala, hormoni, antibiotice si foarte multe E-uri. Alternativa cea mai sanatoasa o constituie produsele bio (numite si ecologice sau organice). Acestea pen-tru bebelusi sunt facute din ver-de-turi, fructe, carne si legume pro-venite din agricultura bio, fara chimi-cale, si nu contin aditivi arificiali, zahar sau sare. Cum le identificati? Dupa sigla “bio” sau mentiu-nea “organic” de pe eticheta.

PRODUSE. In magazinele au-toh-tone oferta de mancare bio pen-tru bebelusi este bogata. Cel mai des intalnite “borcanele” sunt cele de la Hipp, Humana si Sunval. Hipp este cel mai mare producator mondial care foloseste in exclusivita-te materii prime organice, in oferta sa rega-sindu-se mai multe sortimente de lapte praf bio si foarte multe amestecuri de legume, de fructe, de cereale cu fructe, amestecuri de carne de curcan, vita sau pui cu le-gume si su-curi. “Borcanelele” sunt gandite pentru toate etapele de dezvoltare a be-belusului: de la patru luni de la opt luni, dar si pentru juniorii de peste un an. Humana are si ea o oferta bogata de piureuri bio pentru toate “varstele alimentare” ale bebe-lu-s-ului. De exemplu, piure de legume sau de fructe, recomandate dupa luna a patra de viata, piure de fructe si cereale pentru copii de peste sase luni, piure de piersici, maracuja si iaurt dupa luna a saptea de viata, piure din cartof, morcov si pui sau de legume, orez si curcan pentru cei de peste opt luni.

Si Milupa are trei sortimente de cereale bio: fulgi de orez fara lapte, trei cereale fara lapte si Bio-Cereale fara lapte – sapte cereale.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.