BIOmarkt von Gustav te trimite sa traiesti BIO, gustos si sanatos intr-un BIOresort din Austria

biomarkt_neu_klein.jpgIn perioada 22.01-15.03.2010, BIOmarkt von Gustav, primul magazin BIO din Romania ofera clientilor sai fideli sansa de a pleca intr-un weekend de vis pentru doua persoane intr-un resort 100% BIO din Austria.

Campania Excursia ta BIO este destinata iubitorilor de BIO si clientilor BIOmarkt si presupune ca orice cos de cumparaturi ce depaseste valoarea de 50 RON isi califica automat posesorul in cursa pentru un weekend de relaxare si rasfat cu tot ceea ce are natura mai frumos de oferit, intr-un resort BIO din Austria. In plus, ii ofera un produs BIO cadou in valoare de 8 lei.

Fericitii castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 16.03.2010, urmand ca in perioada 26-28.03.10 sa se bucure de premiul castigat.

In zilele de campanie, toti cei care se afla la prima cumparatura BIO, indiferent de valoarea produselor achizitionate primesc un detergent de vase BIO cadou. La a doua vizita in magazin, cumparaturile ce depasesc suma de 40 Lei sunt rasplatite cu un produs BIO in valoare de 8 lei.

BIOmarkt von Gustav isi asteapta clientii zilnic intre orele 10-22 in Iulius Mall Timisoara cu o paleta larga de produse alimentare proaspete, cu promotii si ingrediente deosebite, pentru cele mai sofisticate gusturi culinare.

Sortimentatia magazinului este foarte variata cuprinzand peste 900 de articole: produse food fresh (fructe, legume, lactate, mezeluri, paine), produse food uscate (ulei, zahar, cereale, dulciuri, etc), produse pentru bebelusi si copii, produse cosmetice si detergenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *