In parcul Bisericii Toma Cozma s-a deschis punctul de preluare comenzi pentru produsele ecologice, naturale si traditionale

In parcul Bisericii Toma Cozma s-a deschis punctul de preluare comenzi pentru produsele ecologice, naturale si traditionale

Incepand de astazi, iesenii isi pot achizitiona zilnic, produsele ecologice, naturale si traditionale de la Targul Ecoagris, in cadrul punctului de preluare comenzi deschis permanent in curtea Bisericii Toma Cozma din Iasi.

Sambata, 12 ianuarie, ora 10.00, va avea loc deschiderea oficiala a ECOAGRIS – punct de preluare comenzi pentru produsele ecologice, naturale si traditionale din cadrul Targului Ecoagris.

Avand ca scop promovarea unui stil de viata sanatos si ecologic, se pot obtine informatii de referinta in ceea ce priveste alimentatia echilibrata si sunt prezentate noutati de ultima ora in domeniul produselor ecologice, traditionale si naturale. In mod periodic, vor fi organizate lansari de producatori si produse noi – a declarat Damiana Margineanu, reprezentant ECOAGRIS .

Publicul larg isi poate achizitiona si in timpul saptamanii produse din diferitele zone ale tarii Moldova, Maramures, Transilvania, Bucovina: alimente bio si produse traditionale (preparate din carne, produse lactate si branzeturi, mere topaz, mere idared, mere golden, mere ionagold, mere dublu delicios, mere uscate, nuci uscate, magiun, zacusca de vinete, zacusca de ghebe, zacusca de peste, suc de rosii, palinca, dulceata de hrean, dulceata de ardei iute, dulceata de ceapa rosie, dulceata de ustoroi, ulei de dovleac, otet balsamic etc.), produse naturiste, ceaiuri, siropuri, alifii, produse dietetice, miere de albine si produse apicole, uleiuri naturale (ulei de dovleac, ulei de in, ulei de mac, ulei de susan, ulei de cimbru, ulei de cuisoare, ulei de migdale dulci, ulei de nuca, ulei de nuca neagra, ulei de piper verde, ulei de chimen, ulei de samburi de caise, ulei de marar. ulei de busuioc), tincturi si extracte din plante, plante medicinale, cosmetice, produse de ingrijire personala, produse pentru curatenie (tratamente ecologice pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului menajer, capcane bio pentru prinderea mustelor, gandacilor etc.).

De asemenea, cei care implementeaza proiecte in agricultura, protectia mediului, zootehnie sau industria alimentara vor putea gasi si amelioratori ecologici pentru sol, insecticide ecologice, erbicide ecologice, fertilizanti foliari, tratamente ecologice pentru zootehnie (pentru tratarea terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.), conservanti ecologici pentru muraturi, bors, suc de rosii, vin, mezeluri, preparate din carne etc.

Programul de functionare al punctului de preluare comenzi ECOAGRIS este: luni, marti, miercuri, vineri: 9.00-18.00, joi: 9.00-21.00. Orice alte informatii sau detalii se pot obtine la numerele de telefon: 0741 706 602, 0751 218 834, 0761 621 994, 0332 441 776; 0232 268 228.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *