Romexpo: Incepe Salonul Eco

Astazi se deschide la Romexpo Salonul Ecoagricultura. Producatorii bio va asteapta, pana duminica, cu lactate si branzeturi, miere, ceaiuri, produse de panificatie, oua, uleiuri si multe alte produse fara chimicale. Salonul Ecoagricultura este organizat in cadrul expozitiei internationale Indagra Farm – in colaborare cu Asociatia Bio Romania – si reuneste producatori, comercianti, organisme de inspectie…

Citește mai departe

Targ eco: BioFach America

Astazi se deschide editia 2008 a Targului BioFach America. Evenimentul este cu atat mai asteptat, cu cat SUA este cea mai mare piata de produse eco din lume. „Sora” americana a celei mai importante expozitii din lume, BioFach Nurnberg, s-a mutat pentru editia 2008 de la Baltimore la Boston. Produse alimentare proaspete, semipreparate si conservate,…

Citește mai departe

Bolile cardiace, tratate cu suc de tomate

Fitoterapeutul Eugen Giurgiu recomanda ca terapia medicamentoasa a afectiunilor inimii sa fie completata cu ceaiuri din plante si sucuri de legume. Hrana nesanatoasa, sedentarismul si stresul sunt principalii factori care duc la aparitia bolilor de inima. Din acest motiv, fitonutritionistii recomanda ca tratamentul medicamentos sa fie insotit de o alimentatie echilibrata. Ca adjuvant, se recomanda…

Citește mai departe

Romanii nu gusta eco

Lapte de soia, tofu si pate, sortimente variate de paine, paste, napolitane, fulgi de cereale, ceaiuri, suc de mere, conserve din fructe, branzeturi, cascavaluri, unt, uleiuri, vin. Gama de alimente ecologice produse in Romania se diversifica de la un an la altul, iar majoritatea acestora ia drumul pietelor externe.

Citește mai departe