Lansare 1001 Vegetarieni.ro, pentru ca a fi vegetarian e o varianta frumoasa

0
401
Lansare 1001 Vegetarieni.ro, pentru ca a fi vegetarian e o varianta frumoasa
Lansare 1001 Vegetarieni.ro, pentru ca a fi vegetarian e o varianta frumoasa

Sunt peste 500 milioane de vegetarieni in lume si o parte dintre ei sunt romani. Nu multi, bineinteles, insa remarcam cu bucurie ca numarul este in crestere.
Pentru ei si pentru cei care cocheteaza cu ideea de a fi vegetarian, am lansat site-ul www.1001vegetarieni.ro.

Avem cele mai delicioase retete vegetariene si articole complexe despre alimentele din care iti poti lua elementele nutritive. Ne ocupam de detoxifiere si iti spunem care sunt cele mai importante documentare si carti despre o viata vegetariana. Aici vei gasi impartasiri ale unor vegetarieni: de ce au ales sa faca asta si cum a decurs drumul lor pana aici. Si vei vedea care sunt vedetele vegetariene.
Si pentru ca a fi vegetarian este un mod de viata, nu doar alimentatie, vei gasi variante naturale ale cosmeticelor si produselor de infrumusetare din comert; pe care le poti face tu acasa, din ingrediente naturale.

DE CE VEGETARIAN

1. Atunci cand decizia vine din interior
Exista oameni la care decizia este cumva organica; pur si simplu nu mai pot consuma carne. E ca si cum organismul le spune ce trebuie sa faca. Apoi se documenteaza si iau decizia si cu creierul; realizeaza ca e varianta potrivita pentru ei. Unii merg mai departe si decid sa devina vegani (sa nu mai consume nici oua sau lactate), altii nu.

2. Sanatatea
Din ce in ce mai multi doctori recunosc beneficiile dietei vegetariene. Ni se spune de mult, de diferite minti luminate, ca alimentatia este cel mai important factor in dezvoltarea bolii, insa pana de curand medicina noastra excludea cu totul acest lucru.
Acum, desi inca timizi, sunt doctori care isi vindeca pacientii de boli grave prin alimentatia vegetariana si in special, vegana.
Iti recomandam cu drag cateva documentare foarte bune despre acest subiect. Le gasesti la rubrica Documentare.

Deasemenea, prin dieta vegetariana iti controlezi greutatea mult mai usor; nu prea exista vegetarieni grasi sau obezi. Ai mai multa energie. Vei trai mai mult. Iar daca vei ajunge vegan, iti reduci spre 0 sansele de a face vreo boala grava (cancer, atat de cord, diabet) la un moment dat.

3. Pentru animale
O parte dintre noi suntem avem o relatie mai stransa cu lumea animala. Suntem mai sensibili la suferintele lor. Pentru acestia, a nu rani animalele este o motivatie foarte puternica.

4. Pentru mediu
Multi oameni devin vegetarieni atunci cand realizeaza imensul impact pe care industria carnii il are asupra mediului.

Pe aceeasi suprafata de teren se pot produce 50 kg de carne de vita sau 6.000 de kg de morcovi.
Granele cu care sunt hranite animalele crescute pentru carne ar ajunge sa hraneasca 8 miliarde de oameni.
Padurile tropicale sunt defrisate pentru a face loc pasunilor. Impactul asupra climei este devastator.
O cantitate imensa de apa se consuma in industria carnii, in timp ce milioane de oameni mor de sete.
Mii se rauri sunt poluate cu balegar.
Daca s-ar face gradini cu legume pe blocurile din New York, recoltele din ele ar putea sa hraneasca 80% din populatia New York-ului.

Si lista poate fi mult mai lunga.

Oricare ar fi motivele pentru care vrei sa devii vegetarian, vei primi toate beneficiile: sanatate, frumusete, eliberarea pe care ti-o da faptul ca stii ca nici un animal nu mai este omorat din cauza ta, contributia esentiala in crearea unui mediu sanatos si curat. Si multe altele.

Si noi, cei de la www.1001vegetarieni.ro iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie pe acest frumos drum.

Diana Luppa
0742 070 242
[email protected]
http://www.1001vegetarieni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.