Mierea, medicamentul oferit de natura

Mierea ecologica detine aproape 20% din piata mierii romanesti
Mierea, medicamentul oferit de natura
Mierea, medicamentul oferit de natura

Se spune ca mierea este nectarul vietii. Medicament, rasfat dulce si simbol al iubirii, mierea a fost descoperita inca din timpuri stravechi si folosita pentru pentru proprietatile ei miraculoase.
In forma sa naturala, mierea este bogata in minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si carbohidrati. Gatita insa, prin fierbere, isi pierde multi dintre acesti nutrienti, ei transformandu-se in celule toxice, daunatoare organismului.

Rermediu natural, poate vindeca raceli, dureri in gat, rani, ulcer, este utila in dieta si o binefacere pentru piele.

Iata cateva leacuri cu miere care te vor ajuta sa te vindeci natural:

Pentru obezitate, tensiune arteriala si colesterol ridicat, bea dimineata pe stomacul gol o cana cu apa fierbinte in care ai adaugat miere si un strop de otet. Medicii naturisti spun ca mierea reduce stratul de grasime din organism si, implicit, colestertolul si tensiunea arteriala vor fi si ele diminuate.

Pentru vindecarea ulcerului cutanat, se recomanda aplicarea mierii direct pe zona afectata, cu putin tumeric. In cazul ulcerului bucal, aceasta combinatia provoaca salivatie si astfel se vor elimina toxinele. Pentru tratarea ulcerului intern, se beau doua cani de lapte indulcit cu miere, in fiecare zi, astfel arsurile stomacale vor disparea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *