Atelier de reciclare creativa, la Iasi

Atelier de reciclare creativa, la Iasi

La final de septembrie, Asociatia Mai Bine organizeaza doua ateliere de reciclare creativa unde, timp de trei ore, vor fi realizate obiecte din diverse materiale. Astfel, pe 29 si 30 septembrie, intre orele 14 si 17, iesenii sunt asteptati la Clubul Creatorilor unde vor putea da o noua intrebuintare hartiei, sticlelor, si capacelor.

Materialele folosite in cadrul atelierelor de reciclare creativa sunt puse la dispozitie de catre organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine, in scop caritabil. Accesul la atelier este gratuit, iar participantii se pot inscrie trimitand un e-mail cu datele de contact si varsta la adresa contact@maibine.eu. Ulterior, vor primi un mail de confirmare. Numarul de locuri disponibile este 15, iar limita minima de varsta pentru participanti este de 14 ani.

Scopul atelierelor este de a confectiona produse cu utilitate, in baza a trei principii ecologice importante – reducerea consumului, reutilizarea si reciclarea – si fac parte din eforturile de sensibilizare a iesenilor cu privire la importanta diminuarii impactului pe care il avem asupra mediului prin practica refolosirii diverselor materiale.

Activitatea se desfasoara in cadrul proiectului Cultura Civica Contemporana, finantat de Primaria Municipiului Iasi si implementat de Asociatia Mai Bine in perioada iunie – decembrie 2012.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,153FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente