REPOM – investitii fara griji in parcuri eoliene si solare din Romania

0
378
Upetrom renun?? la inten?ia de a produce piese pentru eoliene ?i revine pe zona de utilaj petrolier
Upetrom renunţă la intenţia de a produce piese pentru eoliene şi revine pe zona de utilaj petrolier
REPOM – investitii fara griji in parcuri eoliene si solare din Romania

REPOM, insemnand “Managementul si Operarea Capacitatilor de Productie a Energiei din Surse Regenerabile”, este o firma cu sediul in Brasov, care asigura un pachet de servicii de management complet pentru investitorii in centrale de productie a energiei electrice din surse regenerabile din Romania. Aceste servicii au fost prezentate in premiera la cea de-a 5-a editie “Ziua Energiei” Brasov organizata de firma TTM, care a avut loc in data de 16 octombrie intr-un cadru special alaturi de invitati de onoare ca Dl. Petru Luhan – europarlamentar si Dl. Marius Vladu – Director de Cabinet al presedintelui ANRE.

REPOM completeaza serviciile asigurate de antreprenorii generali cu indeplinirea obligatiilor legale ale investitorului fata de autoritatile locale si nationale, ii sprijina pe acestia in procesul de obtinere si valorificare a certificatelor verzi si a energiei electrice respectiv asigura asistenta juridica, comerciala si financiara. REPOM are ca scop operarea “fara griji” a centralei de productie a energiei electrice pe durata intregii perioade de exploatare a unei asemenea investitii.

Pentru a facilita aceste servicii, REPOM a format in ultimii 3 ani specialisti din diferite domenii: domeniul energetic pentru a furniza prognoze de productie, comunicarea cu dispecerii retelei nationale si specialisti in tranzactionarea energiei electrice si a certificatelor verzi, supervizori locali dedicati fiecarui proiect pentru a asigura valoarea si pentru a optimiza randamentul investitiei pe intreaga perioada de exploatare, juristi pentru a asigura respectarea tuturor clauzelor contractuale si cerintelor de autorizare, specialisti financiari pentru a pregati si aproba toate tranzactiile financiare. Proprietarului i se transmit actualizari periodice si informatii independente de furnizori cu privire la investitie, precum si servicii de consultanta profesioniste pentru a mentine valoarea si a creste randamentul centralei energetice.

Un software propriu nou dezvoltat permite accesul online la o baza de date care cuprinde toate detaliile cu privire la starea componentelor si a centralei in ansamblu. Aplicatia poate fi instalata pe tablete si smartphone-uri si rezuma informatiile cu privire la disponibilitate, productie si permite o analiza detaliata, usor de urmarit in timp real. (vezi foto).

REPOM opereaza parcuri eoliene pentru diferiti investitori si a reusit sa imbunatateasca randamentul unei investitii din punct de vedere al productiei totale per MW instalat ajungand de la pozitia a 19-a din 37 in februarie 2012 la pozitia a 6-a in iulie 2012.

(bazat pe productia totala per MW instalat pentru toate parcurile eoliene puse in functiune in Romania la 01.01.2012, publicat de Transelectrica)

Despre REPOM

SC REPOM SRL Ghimbav a fost infiintata ca societate romana de prestari servicii si consultanta cu raspundere limitata (SRL) in ianuarie 2012 de catre un grup de investitori particulari din dorinta de a sprijini investitorii incepand cu punerea in functiune a capacitatilor de productie in respectarea tuturor conditiilor impuse prin avize, autorizatii si licente. REPOM preia toate activitatile necesare din punct de vedere legal si economic in vederea operarii de centrale „verzi” pentru proprietari si operatori de centrale de productie a energiei electrice din surse regenerabile.

In prezent, REPOM ofera deja asistenta pentru trei parcuri eoliene si solare de dimensiuni medii; echipa noastra asigura o inalta calitate a serviciilor prestate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.