Seminar de gestionare responsabila a deseurilor provenite din ambalaje, la Iasi

Seminar de gestionare responsabila a deseurilor provenite din ambalaje, la Iasi

Seminar de gestionare responsabila a deseurilor provenite din ambalaje, la Iasi

Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Iasi organizeaza un seminar de instruire in domeniul gestiunii deseurilor.

In zilele de 15 si 16 februarie, intre orele 10.00 si 12.00, vor fi organizate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Iasi (din str. Th. Vascauteanu, nr. 10) o sesiune de instruire in domeniul raportarii si completarii chestionarelor referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje. Aceasta este adresata importatorilor/ producatorilor de ambalaje sau de produse ambalate, operatorilor specializati (inclusiv de salubritate), administratiilor locale care gestioneaza aceasta problema.

Actiunea are ca scop imbunatatirea modului de furnizare a datelor si de completare a chestionarelor aferente raportarilor privind gestionarea ambalajelor si deseurilor de ambalaje pentru anul 2011 si estimarile pentru 2012, date pe care cei responsabili trebuie sa le transmita la APM Iasi pana la 25 februarie, conform legii in vigoare.

De asemenea, in cadrul sesiunii va fi prezentata si noua lege privind regimul deseurilor, Legea 211/2011 (care transpune Directiva UE 98/2008 privind deseurile) si responsabilitatile prevazute de actul normativ pentru cei care desfasoara activitati ce includ deseuri.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente