Cele mai bune antibiotice naturale si antivirale

0
765
Cele mai bune antibiotice naturale si antivirale
Cele mai bune antibiotice naturale si antivirale
Cele mai bune antibiotice naturale si antivirale

Sir Alexander Fleming a descoperit puterea antibacteriana a mucegaiului in Penicillium notatum in 1928. Chiar daca si-a dovedit eficienta in distrugerea stafilococului auriu ( Staphylococcus aureus) si alte bacterii nocive, industria farmaceutica a renuntat incetul cu incetul la recompensa oferita de natura, venind cu multe alte inventii – cosmarul anitibioticelor moderne, care cauzeaza la fel de multe probleme pentru omenire ca si cele la care ajuta.

Din cauza excesului de antibiotice, super-bacteriile s-au dezvoltat, devenind rezistente la mai toate medicamentele puternice, ale caror efecte secundare sunt de multe ori periculoase.

In intelepciunea infinita a naturii, putem gasi multe alte substante extrem de eficiente, cu proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale, toate capabile sa protejeze organismul uman in conditii de siguranta si cu puteri de vindecare profunde. Nu trebuie sa mergeti mai departe de frigider sau raftul din camara, pentru a gasi alimente si plante aromatice delicioase, sigure in eradicarea bacteriilor cele mai virulente, cat si a virusilor.

Usturoiul

Usturoiul este folosit in intreaga lume, de mii de ani, in scopuri medicinale. Aceasta planta minune trateaza totul, de la o simpla durere de urechi, la pneumonie, MRSA (infectia cu stafilococul auriu), Helicobacter pylori, gripa si chiar ciuma neagra. Cercetarea contemporana a confirmat faptul ca usturoiul poseda numerosi antioxidanti care distrug bacteriile si radicalii liberi din sange, protejeaza sistemul imunitar, facandu-l mai puternic. Alicina ingredient activ al usturoiului, poate de asemenea ataca si distruge o varietate de virusuri – spre deosebire de antibioticele moderne – precum si infectii fungice, cum ar fi Candida. Consumand suplimente de usturoi ca un profilactic, ne protejam impotriva diferitilor agenti patogeni si putem preveni debutul bolii.

Echinacea

Echinacea este folosita de sute de ani la intarirea sistemului imunitar si pentru a lupta impotriva unei importante varietati de infectii. In mod traditional, echinacea a fost utilizata pentru a trata ranile deschise, difteria, celulita, otravirea sangelui, leziuni sifilitice si alte boli bacteriene asociate. Desi este folosita in prezent pentru combaterea racelii si a gripei, aceasta planta puternica are capacitatea de a distruge bacteriile cele mai virulente cum ar fi Staphylococcus aureus, care provoaca MRSA mortal.

Argintul coloidal

Proprietatile antibacteriene si germicide ale argintului coloidal au fost descoperite in urma cu aproape un secol. Numeroasele cazuri clinice si dovezile anecdotice demonstreaza puterea argintului coloidal de a ucide bacterii, infectii fungice si virusi. Chiar daca FDA a incercat sa discrediteze eficacitatea acestei substante vindecatoare importante, efectele argintului coloidal in tratamentul bolilor bacteriene, cum ar fi MRSA, rani topice, rani si infectii vorbesc de la sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.