Biscuitii GliAironi cu mar uscat, scortisoara si seminte de pin sunt produsi din ingrediente certificate ecologic, dupa o reteta traditionala italiana.
biscuiti bio
La prepararea acestor biscuiti s-a folosit un sitem original de consevare – IpoDry – care permite sa se mentina nealterate caracteristicile fizice si nutritive ale produselor, fara utilizarea conservantilor. Prin aceasta tehnologie se evita contactul alimentului cu aerul, oxidarea si absobtia de umiditate, si garanteaza prospetimea produsului timp de doi ani.

GliAironi este o marca a producatorului italian de cereale Risi & Co. Firma isi are sediul in regiunea Piemont, considerata “inima” productiei de orez din Europa, si apartine familiei Perinotti, care se ocupa de agricultura de cinci generatii. Michele Perinotti foloseste metode traditionale de producere a cerealelor, cu impact minim asupra mediului, si fara a recurge la ingrasaminte chimice, atat de des asociate cu productia alimentelor moderne. Perinotti colaboreaza cu Fundatia Slow Food pentru biodiversitate in ceea ce priveste instruirea producatorilor din tarile sarace pentru imbunatatirea calitatii produselor din orez.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here