Cea mai buna solutie pentru hidratare si energizare in zilele caniculare este ceaiul verde neindulcit

Cea mai buna solutie pentru hidratare si energizare in zilele caniculare este ceaiul verde neindulcit

Cea mai buna solutie pentru hidratare si energizare in zilele caniculare este ceaiul verde neindulcit, spune Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

Dr. Gheorghe Mencinicopschi: ceaiul verde este cel mai bun energizant in zilele de canicula

Deshidratarea si moleseala care ne fac „legume” in zilele de canicula pot fi atacate si prin remedii naturiste, aflate la indemana noastra.

„Pentru hidratare si energizarea noastra pe timpul verii cel mai bun este ceaiul verde neindulcit. Este un fluid care nici nu ne aduce calorii, dar care hidrateaza in modul cel mai fiziologic corpul nostru. Este esential pentru imunizarea organismului si pentru producerea starii de bine”, a declarat Gheorghe Mencinicopschi pentru Realitatea TV.

Alte solutii naturiste care ajuta la energizare si la intarirea organismului in conditiile de canicula sunt fructele si legumele (in special rosiile si castravetii), produsele apicole, cum ar fi propolisul, pastura sau laptisorul de matca, aloe vera.

– aloe vera normalizeaza metabolismul si stimuleaza detoxifierea organismului;

– laptisorul de matca este un energizant natural, un reconfortant care ajuta intre altele la tonificarea celulelor nervoase, marind capacitatea de concentrare, opreste dezvoltarea bacteriilor care cauzeaza infectiile pielii;

– pastura stimuleaza detoxifierea organismului, intareste sistemul imunitar, previne si trateaza anemiile; propolisul este un antibiotic natural perfect;

– ceaiul verde ne energizeaza si hidrateaza, are rol in producerea starii de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *