Avantajele produselor bio

 Alimentele ecologice, denumite si organice sau biologice, sunt produse de origine animala sau vegetala care au fost obtinute fara utilizarea substantelor chimice precum pesticide sau ierbicide, fara adaosuri de substante sintetice la procesarea lor, nemodificate genetic si care nu au fost expuse iradierii. Beneficiile sunt deopotriva pentru sanatatea consumatorului dar si pentru mediul inconjurator care…

Citește mai departe

„Bio” sau „organic”?

Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume. Comisia Europeana a schimbat, pentru a treia oara, data introducerii siglei comunitare obligatorii pentru produsele alimentare ecologice. Noul termen propus este 1 iulie 2010. Prin noul Regulament CE 8344/2007 privind pro-ductia ecologica care…

Citește mai departe

Alimentele „Frankestein”, o alternativa ieftina la produsele naturale

– Reprezentantii marilor companii avertizeaza ca omenirea nu mai poate fi hranita doar cu alimente traditionale Preturile in continua crestere la alimente ii fac pe oficiali, producatori, dar si pe cetateni, deopotriva, sa-si intoarca privirea catre organismele modificate genetic (OMG). In timp ce Comisia Europeana sustine ca actuala criza alimentara poate fi stopata prin folosirea…

Citește mai departe

Puterea produselor bio

Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume. STUDIU – Afinele crescute fara chimicale sint mai bogate in substante nutritive Afinele bio au o putere antioxidanta mai mare decit cele conventionale. In plus, sint mai bogate in fructoza si glucoza, au…

Citește mai departe