Alimente sanatoase cu tehnologia viitorului
MONDEN – Noile tehnici ajuta alimentele sa fie si gustoase, si sanatoase
MONDEN – Noile tehnici ajuta alimentele sa fie si gustoase, si sanatoase
O franzela pufoasa cu prosciutto ambalata intr-o folie de plastic, o portie de cartofi prajiti si o sticla cu suc acidulat cu gust de portocale:este pranzul tipic persoanelor din tarile occidentale. Pare gustos ,nu este recomandat pentru sanatate, dar este satios.
Biscuitii cu lamiie de la Doves Farm nu numai ca nu contin pesticide, coloranti sau aditivi alimentari, dar nu au nici gluten, fiind o gustare potrivita si pentru cei care sufera de celiachie.
CE BEM, CE MINCAM – Uleiul folosit este modificat chimic
CE BEM, CE MINCAM – Ciupercile sint in cantitate foarte mica Ingredientul principal al acestei supe de ciuperci sint grasimile vegetale hidrogenate – margarina -, care sint un real pericol pentru sistemul cardiovascular. Supa-crema de ciuperci Maggi are in compozitie: „crema pudra 21,7% (grasime vegetala hidrogenata, derivati din lapte), faina din griu, amidon modificat E…
CE BEM, CE MANCAM – Cantitatea de zaharuri este foarte mare
CE BEM, CE MANCAM – E 300 este de fapt vitamina C si nu are ce cauta in bere
Desertul contine multe surse de alergeni, motiv pentru care trebuie sa fim precauti in a le consuma.
Parjoalele vegetale Aldis par o solutie foarte buna in perioada postului. Compozitia lor insa poate spune altceva: „proteina vegetala din soia, amidon din cartofi, ulei vegetal, sare, apa, condimente, zaharuri, arome, pesmet, stabilizator: di-polifosfati de sodiu E 450 si E 452, antioxidan: acid ascorbic E 300, izoascorbat de sodiu E 301, agent de ingrosare: caragenan E 407, potentiator de aroma: glutamat monosodic E 621.
Painea hipocalorica este un produs destinat persoanelor care doresc sa isi pastreze silueta si celor cu probleme de greutate.