Acasă Etichete Consumul de carne

Eticheta: consumul de carne

STUDIU: Carnea rosie contine o molecula de zahar responsabila de aparitia cancerului

Legatura dintre consumul de carne rosie si aparitia cancerului ar putea fi realizata de o molecula de zahar din acest tip de carne, potrivit...

De ce nu este bine sa mancam carne de porc?

Mai multe religii interzic consumul de carne de porc, acesta fiind considerat un animal "necurat". Exista oare motive reale pentru a evita consumul acestui...

Studiu. 1 din 2 pacienti nu respecta tratamentul cu antibiotice

Peste 34% dintre pacientii care urmeaza un tratament cu antibiotice uita sa ia cel putin o doza pe parcursul tratamentului si doar 32,6% respecta...

Carnea de liliac, de vina pentru epidemia Ebola ce a cauzat moartea a mii de oameni?

In decembrie 2013, un copil de doi anisori din satul Gueckedou aflat in Guineea, a fost prima victima a acestui focar de Ebola. Micutul...

Consumul de carne in exces este periculos. Cate grame aveti voie sa mancati, in functie de greutatea voastra

Prea multa carne in meniurile zilnice – iata ingrijorarea medicilor. Cantitate mare inseamna cel mai periculos toxic pentru aparatul digestiv. "Nu ma satur fara putina...

Recomandari alimentare pentru prevenirea cancerului

Alimentatia joaca un rol important in prevenirea cancerului. Un grup de cercetatori americani a publicat un studiu in Journal of the Americain college of...

Ce s-ar intampla daca toata omenirea ar renunta la carne

In prezent, consumul de carne la nivel global este in crestere. Acest lucru are efecte negative chiar si asupra schimbarii climatice, spun specialistii. Business...

Raport ONU: Europa trebuie sa isi micsoreze consumul de carne pentru a reduce poluarea solului, aerului si apei

Populatia Uniunii Europene ar trebui sa isi reduca in mod considerabil consumul de carne si lapte pentru a conserva natura si pentru a reduce...

Rămâi conectat!

104,553FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente