Gheorghe Mencinicopschi
Specialitate canadiana (Cris-Tim) / Gust dat de E-uri
CE BEM, CE MINCAM – Mezelul are un exces de sare
Powerade orange – Portocale sintetice
CE BEM, CE MINCAM – Bautura are opt aditivi
Salam Victoria – 50% pui, 50% E-uri
CE BEM, CE MINCAM – In exces contine o cantitate mare de sare
AndaLusa – Tort cu 11 E-uri
CE BEM, CE MINCAM – 100 de grame de produs ingrasa foarte mult
Sunca Premium Zimbo – Sunca cu sare in exces
CE BEM, CE MINCAM – Conservantul utilizat poate fi cancerigen
Ciocolata Zoo – Fara valoare biologica
CE BEM, CE MINCAM – Contine cinci aditivi alimentari
Ceai facut din arome sintetice
Nu stim din ce fel de fructe exotice a fost extras concentratul, dar ni se spune ca aromele si culorile ceaiului sunt artificiale.
Crema care ne ingrasa
CE BEM, CE MANCAM – Cantitatea de zaharuri este foarte mare
Portocale rosii cu azorubina
Pentru a face portocalele mai rosii decat sunt, producatorul a adaugat un colorant care este extrem de nociv pentru sanatate. Azorubina este o substanta chimica de sinteza asociata cu o serie de boli.
Sos tartar cu cinci E-uri
„Tartar sauce Vita Star” este un sos care are in compozitie mai multi aditivi alimentari decat ingrediente na-turale.
Indulcitor cancerigen
CE BEM, CE MANCAM – Zaharina si ciclamatul prezinta riscuri mari pentru sanatate
Dulcele preferat de creier
Ciocolata neagra, cea care contine minimum 70% ca-cao, ajuta creierul sa scape de presiunea stresului continuu.
Spanacul alunga astenia
O cura cu spanac la inceputul primaverii este solutia pentru a evita astenia.
Blonda cu doua E-uri
CE BEM, CE MANCAM – E 300 este de fapt vitamina C si nu are ce cauta in bere
Dulce cu 7 E-uri
Desertul contine multe surse de alergeni, motiv pentru care trebuie sa fim precauti in a le consuma.
Pestele, un aliment pe placul inimii
Inlocuirea carnii de porc cu peste este o masura recomandata celor care au pro-bleme cu colesterolul.